Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”

Noi membri în Consiliul Director al ARIR

T.M.
Companii /

Adrian Şuţa

Adrian Şuţa

Asociaţia pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) anunţă numirea a doi membri noi în Consiliul Director al Asociaţiei, urmare a votului tuturor membrilor Asociaţiei, conform unui comunicat al ARIR remis, astăzi, Redacţiei noastre.

Valentina Dinu este Coordonator al Departamentului de Comunicare şi Relaţii cu Investitorii în cadrul Nuclearelectrica şi Adrian Şuţa este Ofiţer Relaţia cu Investitorii în cadrul Transelectrica. Din Consiliul Director al ARIR mai fac parte: Daniela Şerban, Adrian Tănase, Ioana Bîrsu şi Tony Romani.

Valentina Dinu, Nuclearelectrica, citată în comunicat, a declarat: "Înfiinţarea unei Asociaţii pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă era un pas necesar în contextul creşterii vizibiltăţii pieţei de capital din România şi am susţinut acest proiect încă de la început. Consider că funcţia de comunicare cu investitorii a început să fie înţeleasă, şi în România, ca fiind strategică şi, astfel nevoia de a construi o platforma pentru profesioniştii din acest domeniu."

Aceasta este responsabilă de comunicarea integrată a Nuclearelectrica cu toate categoriile de stakeholderi, inclusiv de poziţionarea companiei pe piaţa de capital din perspectiva asigurării funcţiei strategice de relaţii cu investitorii.Potrivit sursei citate, Adrian Şuţa a susţinut: "ARIR este o prezenţă nouă şi necesară în angrenajul pieţei de capital din România. Asociaţia a început să promoveze o deschidere mai mare a emitenţilor către investitori, susţine implementarea de reguli şi mecanisme eficiente de bună guvernanţă care să ofere informaţiile relevante pentru deciziile de investiţii. Am convingerea că ARIR va avea un aport important la dezvoltarea pieţei de capital autohtone."

El este Ofiţer Relaţia cu Investitorii în cadrul Transelectrica, monopolul de transport al energiei electrice din România, companie inclusă în principalii indici BVB.

ARIR este o organizaţie non-guvernamentală şi non-profit care a fost înfiinţată pentru a oferi emitenţilor actuali şi potenţiali o platformă pentru dezvoltarea profesioniştilor în relaţia cu investitorii (IR) şi pentru a contribui la implementarea celor mai bune practici în comunicarea cu investitorii şi în guvernanţa corporativă.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. ARIR = inca o institutie dejaba ,fac ei ceva da nu ai vede nimenia

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS