Nordis a început astăzi livrarea apartamentelor din Mamaia

N.R.
Miscellanea / 15 iulie

Nordis a început astăzi livrarea apartamentelor din Mamaia

Nordis Group, singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale de 5 stele, a început astăzi, 15 iulie 2022, procesul de predare a apartamentelor din cadrul Nordis Mamaia, printr-un maraton de semnări de contracte de vânzare - cumpărare, doar în prima zi fiind predate peste 50 de unităţi, conform unui comunicat emis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Nordis Group a adus pe piaţa din România un nou concept de investiţie, prin care cumpărătorii investesc într-un produs financiar reprezentat de o proprietate imobiliară. Investiţia într-o cameră sau apartament de hotel, operat în totalitate de Nordis, reprezintă cel mai atractiv produs imobiliar de pe piaţă, oferind multiple avantaje financiare.

Investitorii beneficiază de un venit pasiv începând cu 6.240 Euro anual sub forma unui randament de 7% pe an, garantat prin contract pe 30 de ani, o vacanţă anuală gratuită cu o valoare de peste 2.000 Euro, aprecierea proprietăţii cu peste 40% după momentul lansării, proprietatea fiind un bun uşor vandabil, prin atractivitatea venitului imediat garantat contractual pentru următorul cumpărător.

Predarea apartamentelor va avea loc zilnic, atât la biroul din Mamaia, cât şi la sediul principal din Bucureşti, până la finalul anului, urmând semnarea contractelor de vânzare-cumpărare pentru până la 1.000 de apartamente, atât din divizia hotelieră, cât şi din cea rezidenţială.

După predarea apartamentelor, Nordis Group va achita proprietarilor venitul pasiv, în funcţie de valoarea investiţiei făcute. Suma corespondentă fiecărei luni începe de la 520 Euro pentru cumpărătorii noi şi asigură un randament anual de 7%, superior altor forme de investiţie de pe piaţă.

Primii proprietari Nordis Mamaia intră oficial în comunitatea investitorilor Nordis şi vor simţi plusurile unei investiţii inspirate.

"Un carusel de emoţii pozitive - aşa putem descrie tot parcursul proiectului Nordis Mamaia. Am început cu un vis mic, iar când a apărut oportunitatea, am ales să ridicăm standardul şi să ne setăm obiective măreţe, de a dezvolta cel mai mare ansamblu hotelier şi rezidenţial de 5 stele din România, cu facilităţi diverse, care menţin atractivitatea turistică pe tot parcursul anului. Am învins perioada dificilă cauzată de pandemie, război şi inflaţie şi am început predarea primelor 1.000 de apartamente din etapa I şi ne pregătim pentru deschiderea hotelului, ce va avea loc la finalul anului 2022", arată Emanuel Poştoacă, fondator Nordis Group.

Ansamblul Nordis Mamaia 5 stele este un ansamblu mixt, dezvoltat în două etape, la cele mai înalte standarde de calitate, siguranţă şi eficienţă energetică, în conformitate cu normele certificării GREEN Homes.

Prima etapă include două clădiri hoteliere şi două rezidenţiale, ideale pentru locuinţe de vacanţă cu vedere spre Marea Neagră şi Lacul Siutghiol. Stadiul lucrărilor la etapa a doua a ansamblului Nordis Mamaia vizează pregătirea fundaţiei prin introducerea a 400 de piloţi foraţi la o adâncime de 24 de metri. Termenul de predare a fazei a doua este planificat pentru finalul anului 2023.

Proiectul a fost demarat în mai 2019, având ca obiectiv construirea a două clădiri emblematice, în zona de nord a staţiunii Mamaia.

În iunie 2020, prima clădire era deja finalizată şi, în pofida tuturor dificultăţilor create de pandemie, lucrările de construire au continuat, pentru ca în prezent, etapa I, formată din patru clădiri, să fie aproape finalizată.

În 2021, Nordis Group a achiziţionat terenul alăturat pentru a putea dezvolta o a doua etapă a proiectului şi mai multe puncte de atracţie, divertisment, relaxare şi petrecere a timpului liber, având astfel posibilitatea de a oferi un mix unic de facilităţi pe litoralul românesc: SPA de 3.200 mp, sală de fitness, piscine interioare şi exterioare, restaurante şi cafenele, sală polivalentă pentru evenimente, loc de joacă, cinema VIP, centru de recuperare medicală, se menţionează în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. M-am cracanat pe mine de ras, nu alta !

    "Investitorii beneficiază de un venit pasiv începând cu 6.240 Euro anual sub forma unui randament de 7% pe an, garantat prin contract pe 30 de ani, o vacanţă anuală gratuită cu o valoare de peste 2.000 Euro, aprecierea proprietăţii cu peste 40% după momentul lansării, proprietatea fiind un bun uşor vandabil, prin atractivitatea venitului imediat garantat contractual pentru următorul cumpărător."

    Cine cumpara asa ceva, n-a fost in viata lui in Mamaia Nord - Navodari sa vada ce abuz imobiliar e acolo.  

Apanova
BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

27 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9437
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.1379
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1954
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5513
Gram de aur (XAU)Gram de aur269.8751

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro