Nordis Arhitectură anunţă extinderea echipei

S.B.
Companii / 20 mai

Nordis Arhitectură anunţă extinderea echipei

Nordis anunţă extinderea echipei prin proiectele hoteliere şi rezidenţiale din Mamaia, Braşov, Sinaia şi chiar Bucureşti, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

. Proiectele premium sunt transformate în realitate prin investiţii de zeci de milioane de euro şi cu o echipă de arhitecţi coordonată de Arh. Bogdan Radu, Managing Partner Nordis Arhitectură. Acesta anunţa astăzi extinderea echipei şi prezintă caracteristicile cheie care definesc proiectele companiei.

Bogdan Radu a început colaborarea cu Nordis Group în octombrie 2019, iar acest demers a dus la apariţia Nordis Arhitectură. Dacă echipa iniţială era formată din trei membri, în prezent aceasta este în continuă dezvoltare şi numără 16 arhitecţi, care transformă în realitate cerinţele pentru ansambluri de lux în România. Bogdan Radu are un masterat în urbanism, un doctorat în arhitectură şi din 2010 este asistent universitar la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu". Acesta are o experienţă de peste 16 ani în domeniu şi pentru Nordis Group a livrat până acum trei proiecte unice pe piaţa din România: Nordis Mamaia 5, Nordis Sinaia 5 şi Nordis Primăverii Boutique.

Fiecare dintre aceste proiecte de lux depăşeşte standardele cunoscute în industrie. Primăverii Boutique, de exemplu, se remarcă atât printr-un design excepţional integrat în mediul urban, cât şi prin sistemul inovator destinat folosirii la maximum a spaţiului destinat parcării maşinilor. Proiectul Sinaia 5 a pornit de la ideea de a crea cea mai spectaculoasă zonă de servicii (SPA, restaurant) de pe Valea Prahovei şi de a-i încânta pe toţi cei care îi trec pragul cu o panoramă uimitoare asupra staţiunii. Iar Mamaia 5 se remarcă prin tehnica ingenioasă care îi permite să atingă o înălţime mai mare decât a oricărui alt ansamblu din zonă şi de a le oferi rezidenţilor şi turiştilor din penthouse-uri o vedere de 360 de grade asupra litoralului românesc. Independent de aceste abordări inovatoare, fiecare proiect este definit de accentul pus pe finisaje premium, de lux, cu atenţie sporită la detalii şi prin folosirea materialelor de cea mai înaltă calitate.

"Arhitectura este un act de creaţie şi o artă. Ce încercăm noi să facem, şi reuşim, este să redefinim cum se pot realiza lucrurile în România şi să consolidăm o tendinţă în arhitectura locală de lux. Putem privi lucrurile şi invers: ce facem noi aici poate schimba România în sensul că şi ceilalţi dezvoltatori pot creşte calitatea construcţiilor. Noi avem capacitatea să-i tragem pe ceilalţi după noi, în timp ce noi suntem deja cu paşi buni înainte. Avem o viziune, ştim unde vrem să ajungem şi ce sentimente ne dorim să creeze fiecare proiect. Asta ne ghidează în muncă", a explicat Bogdan Radu.

Bogdan vede orice construcţie drept o sculptură, iar valoarea fiecărei astfel de "sculpturi" este dată de unicitate. "Românii vor ceva unic, s-au săturat de banalitate, iar ce mă bucură enorm la Nordis Arhitectură şi ce facem aici este faptul că am scăpat de grija luptei cu preţurile care duce la finisaje de calitate inferioară. Pur şi simplu punem preţ pe calitate, pe finisaje premium şi pe o experienţă de lux. Ieşim din banalitate prin fiecare proiect, iar acest lucru nu este uşor. În proporţie de 90% clădirile sunt la fel. Noi ne diferenţiem când vine vorba de restul de 10%. Pentru acele procente ne propunem să găsim cele mai ingenioase soluţii şi neapărat realizabile. Ansamblurile hoteliere şi rezidenţiale Nordis permit şi propun creativitate totală. Când ajung oamenii la noi, vrem să aibă experienţe, senzaţii, dorinţa de apartenenţă. Atunci simţim că munca noastră e apreciată din toate punctele de vedere, când cineva îşi doreşte ce oferim noi. De ce nu se duc la concurenţă? Pentru că nu are ce are Nordis", a adăugat Bogdan Radu.

"Mie îmi place arhitectura organică, de aceea mi-am dat doctoratul în acest domeniu. Tocmai de aceea, nu toate proiectele Nordis pot avea aceeaşi imagine. Fiecare e gândit pentru locul în care este descoperit de oameni, prin elementele lui definitorii. Însă, prin luxul finisajelor, prin modul de gândire şi organizare şi principiul de funcţionare, toţi cei care îi trec pragul îşi pot da seama că e o construcţie Nordis, dar fiecare clădire trebuie să fie unică în felul ei. Şi mă bucur enorm că sunt înconjurat de colegi care au înţeles că îşi pot da frâu liber imaginaţiei. Şi ei au înţeles unde trebuie să ajungem. Ce le putem garanta clienţilor care investesc în munca noastră este încrederea că vor fi mereu mândri că deţin o proprietate Nordis".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
GRAMPET GROUP
ifep.ro
UNNPR
Hidroelectrica
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Dec. 2021
Euro (EUR)Euro4.9483
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3786
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7500
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8051
Gram de aur (XAU)Gram de aur250.8945

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro