Norofert are un nou director general

S.B.
Piaţa de Capital / 19 iulie 2022

Norofert are un nou director general

Mircea Fulga îl înlocuieşte pe Vlad Popescu, care se va concentra pe M&A, dezvoltarea capacităţilor de producţie şi extinderea internaţională a companiei

Consiliul de Administraţie al Norofert (NRF) l-a numit pe Mircea Fulga în funcţia de director general al companiei, conform unui raport al societăţii agroalimentare publicat pe site-ul operatorului pieţei noastre de capital.

Mircea Fulga s-a alăturat echipei Norofert în februarie 2020 în calitate de Director Cercetare şi Dezvoltare - Divizia Bio, poziţie pe care a ocupat-o până în ianuarie 2022, când a preluat rolul de Director Operaţional (COO).

"Decizia Consiliului de Administraţie de a-l numi pe Mircea Fulga în funcţia de CEO vine ca urmare a performanţei acestuia în rolul de Director de Operaţiuni (COO), perioadă în care compania a cunoscut o creştere semnificativă pe principala linie de business, producţia şi vânzarea de inputuri ecologice, precum şi o îmbunătăţire a proceselor şi procedurilor interne, dezvoltarea departamentului comercial prin extinderea echipei de vânzări şi mărirea bazei de clienţi", se arată în raportul Norofert.

Conform CV-ului publicat pe site-ul companiei, între decembrie 2016 şi februarie 2020, Mircea Fulga a fost Şef Serviciu Active Fizice şi Plăţi Directe în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale - Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale. Anterior a fost director general al SC Publi Media Marketing SRL. De profesie inginer, noul CEO al Norofert a absolvit Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti.

Mircea Fulga îl înlocuieşte la conducerea executivă a Norofert pe Vlad Popescu, care va rămâne preşedinte al companiei şi se va concentra pe cercetare, M&A, dezvoltarea capacităţilor de producţie ale Norofert şi extinderea internaţională, conform raportului de la BVB.

Acţiunile Norofert Group sunt listate pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti începând cu 3 martie 2020 şi se tranzacţionează sub simbolul NRF. Compania are o capitalizare de piaţă de peste 133 milioane de lei, iar începând cu data de 11 octombrie 2021, acţiunile NRF sunt incluse în indicele BET-AeRO dezvoltat de BVB pentru această piaţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
arsc.ro
ahkrumaenien.ro

Curs valutar BNR

21 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9209
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5755
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9434
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6037
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.3735

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro