Abonament gratuit

Nouă conducere la "Total"

ALINA VASIESCU
Ziarul BURSA #Internaţional /

Compania petrolieră franceză majoră "Total" SA l-a numit pe şeful diviziei de rafinare, Patrick Pouyanne, în funcţia de director executiv, iar pe fostul director executiv Thierry Desmarest în rolul de preşedinte non-executiv.

Numirile au venit la mai puţin de 48 de ore de la moartea preşedintelui-director executiv al companiei, Christophe de Margerie, într-un accident aviatic.

Desmarest, care a fost anterior preşedinte onorific al grupului petrolier, îşi va păstra noua poziţie până la finele lui 2015. Ulterior, funcţiile de director executiv şi preşedinte vor fi combinate, conform anunţului făcut ieri de "Total".

Christophe de Margerie, cel care a fost director executiv al gigantului petrolier francez "Total", a încetat din viaţă marţi dimineaţă, în urma unui accident aviatic, la Moscova.

În vârstă de 63 de ani, şeful companiei a decedat pe aeroportul Vnukovo din Mosova, după ce avionul său privat s-a ciocnit cu un vehicul de deszăpezire, iar potrivit Comitetului rus de anchetă, şoferul acestui vehicul era "în stare de ebrietate".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Antreprenoriat fără gen
DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Pactul pentru muncă
Livestreaming Teatrul Naţional
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS