Noul centru Remix pentru modă circulară creează viitorul durabil al industriei

G.D.
Companii / 13 septembrie

Noul centru Remix pentru modă circulară creează viitorul durabil al industriei

Remix Global EAD (Remix), compania de modă circulară de înaltă tehnologie, deschide unul dintre cele mai mari centre de procesare şi distribuţie pentru articole individuale nu numai din Bulgaria, ci şi din Europa, conform unui comunicat remis redacţiei. Cu noua sa investiţie considerabilă de 10 milioane EUR, compania reduce efectele negative ale supraproducţiei de haine şi accesorii şi creşte semnificativ impactul pozitiv asupra mediului. Prin urmare, se numără printre liderii din industrie care se angajează în viitorul durabil al modei.

Potrivit sursei citate, noul centru din localitatea Ravno Polе din Bulgaria va deservi toate operaţiunile europene ale companiei. Centrul, care include inovaţii proprii bazate pe o experienţă internaţională de peste 10 ani, îşi deschide porţile la un an după ce compania bulgară Remix a devenit parte a gigantului american thredUP Inc. - una dintre cele mai mari platforme online de revânzare de haine, pantofi şi accesorii din lume. Achiziţia validează modelul de afaceri cu un scop sustenabil şi duce la o creştere majoră a contribuţiei Remix la moda circulară în Europa, precum şi la creşterea influenţei globale a ambelor companii.

Centrul, situat pe o suprafaţă de aproape 30.000 m², în întreaga sa capacitate, va tripla producţia actuală şi va permite prelucrarea a 60.000 de articole unice zilnic, datorită tehnologiei, service-ului şi automatizării moderne. Procesele sunt însoţite de un control expert şi mai multe niveluri de inspecţie, care garantează o calitate impecabilă.

Prin dezvoltarea continuă a serviciului său inovator "Vindeţi la Remix" ("Sell to Remix"), compania le permite clienţilor să-şi creeze o garderobă circulară în cel mai simplu mod. Serviciul permite oricui să-şi vândă rapid şi convenabil hainele, pantofii şi accesoriile bine păstrate. Împreună cu aceasta, le oferă posibilitatea de a face cumpărături cu grijă pentru bugetul lor şi natură, subliniază sursa citată.

"Un model de afaceri de succes este creat cu gândul la viitor şi la oameni. Remix a fost creat ca răspuns la impactul nociv al industriei modei asupra naturii. Prin urmare, stimulăm constant revânzările prin investiţii în noi tehnologii, accelerarea proceselor operaţionale, extinderea capacităţilor de automatizare şi a volumului de livrări. Pentru noi este important să oferim consumatorilor o calitate impecabilă şi posibilitatea de a face cea mai bună alegere pentru ei şi pentru planetă. Dezvoltăm şi livrăm soluţii tehnologice la scară largă care oferă oamenilor o modalitate modernă, inteligentă şi uşoară de a cumpăra şi de a prelungi durata de viaţă a hainelor şi, ca urmare a acestor eforturi constante şi concentrate la Remix şi thredUP, creăm un viitor durabil pentru sectorul modei", spune Lyubomir Klenov, co-fondator şi CEO al Remix.

Compania operează în Bulgaria, România şi alte 7 pieţe din Europa Centrală şi de Est. Clienţii din România ai companiei au contribuit la reducerea a peste 45 de milioane de emisii de CO2, la economisirea peste 750 MJ de energie şi salvarea a 1,7 miliarde de litri de apă.

De la înfiinţarea de acum 10 ani şi până în prezent, Remix a procesat peste 23 de milioane de articole sau 7.400 de tone, contribuind la reducerea a peste 168 de milioane de emisii de CO2, economisirea a 2,5 miliarde MJ de electricitate şi a peste 6,2 miliarde de litri de apă.

Odată cu deschiderea noului centru de procesare şi distribuţie, aceste cifre vor continua să crească, datorită cărora Remix va ocupa un loc fruntaş în moda circulară, ceea ce reprezintă o prioritate serioasă pentru Uniunea Europeană, şi va îndeplini cerinţele noii Strategii pentru textile sustenabile şi circulare ale UE, concentrate pe prelungirea duratei de viaţă a hainelor, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9126
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6804
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9667
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6911
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.7598

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro