Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Noul Consiliul BVB, avizat de ASF

Andrei Iacomi
Piaţa de Capital /

Noul Consiliul BVB, avizat de ASF

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat, în şedinţa de astăzi, noul Consiliu al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), se arată într-un comunicat remis Redacţiei de către supraveghetorul pieţei.

Noua conducere a Bursei a fost aleasă în data de 20 noiembrie a anului trecut, dar ASF i-a intervievat pe candidaţi abia în zilele de 3 şi 4 februarie 2020.

Mandatul vechiului board al operatorului pieţei noastre de capital s-a încheiat în data de 27 ianuarie 2020, astfel încât, începând cu 28 ianuarie, BVB este fără Consiliu de Administraţie.

În prezent, conducerea Bursei este delegată directorilor societăţii, conform prevederilor Legii 31/1990, a societăţilor comerciale.

Radu Hanga, provenit din partea Grupului Banca Transilvania şi preşedinte al Asociaţiei Administratorilor de Fonduri (AAF), a fost votat de acţionarii Bursei de Valori Bucureşti în funcţia de preşedinte al operatorului pieţei noastre de capital, în noiembrie 2019.

Alături de preşedintele AAF, acţionarii Bursei i-au mai ales în board-ul BVB pe Mihaela Bîciu (Tradeville), Ştefan Szitas (SIF Transilvania), Răzvan Raţ (BRK Financial Group) Dragoş Neacşu (fost Erste Asset Management) Claudia Ionescu (BRD - Groupe Societe Generale), Dan Paul (Asociaţia Brokerilor), Octavian Molnăr (IFB Finwest) şi Robert Pană (Swiss Capital).

Mâine, operatorul pieţei noastre de capital îşi va publica rezultatele financiare preliminare pentru anul anterior.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Business Card
BTPay
Cotnari
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Leap
Hotel Marshal Garden

ENGLISH SECTION

more articles

Anvergura
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS