NSSG se dezvoltă cu o infuzie de capital de la compania canadiană Avante

F.D.
Companii / 25 septembrie

Alessandro Martello, CEO al NSSG

Alessandro Martello, CEO al NSSG

North Star Support Group (NSSG), furnizor de servicii de management al riscului cu sediul în România şi operaţiuni globale, intră într-o nouă etapă de dezvoltare la nivel internaţional, după o infuzie de capital din partea Avante Corp, o firmă de servicii de securitate high-end din Canada, conform unui comunicat de presă al companiei.

Alessandro Martello, CEO al NSSG, a declarat: "Am ţintit sus de la început - să devenim lider de piaţă în managementul riscului la nivel internaţional prin servicii personalizate şi inovatoare, realizate cu pasiune şi etică. Suntem mândri de parteneriatul cu Avante. Este o piatră de hotar transformatoare pentru NSSG, deoarece căutăm să ne extindem oferta globală de management al riscurilor corporative şi este 100% în conformitate cu planul nostru iniţial de creştere. Valorile noastre comune, viziunea şi pasiunea pentru calitate şi inovarea în managementul riscurilor vor face ca această colaborare să aibă succes. Avem încredere că baza de clienţi esenţiali a Avante va beneficia de serviciile noastre personalizate, aplicaţiile de ultimă oră, creativitatea şi abordarea etică a acestui domeniu provocator. De acest parteneriat vor beneficia şi clienţii noştri corporativi internaţionali, deoarece vom folosi Centrul de Control al Avante şi vom integra platforma de supraveghere în activitatea noastră."

În comunicatul companiei se mai precizează că: "Principalele aspecte ale acestui parteneriat includ:

1. Sinergie în servicii: Clienţii Avante şi NSSG vor beneficia de o gamă mai largă de servicii de management al riscurilor şi de securitate, variind de la securitate tradiţională cu echipaj personal la soluţii moderne bazate pe tehnologie, la o gamă largă de platforme de securitate corporativă.

2. Expansiune globală: Ambele companii îşi vor folosi reţelele globale respective pentru a oferi soluţii de securitate şi management al riscurilor fără întreruperi clienţilor corporativi la o scară internaţională mai mare.

3. Inovaţie şi expertiză: colaborarea va valorifica sinergiile din expertiza fiecărei părţi în inovare şi tehnologie, pentru a rămâne în fruntea industriei de securitate.

4. Eficienţă operaţională: Parteneriatul va spori eficienţa operaţională, asigurând furnizarea continuă de servicii excepţionale de gestionare a riscurilor şi de securitate."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Electromagnetica
danescu.ro
arsc.ro
dtoys.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Dec. 2023
Euro (EUR)Euro4.9681
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6029
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2648
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8001
Gram de aur (XAU)Gram de aur299.3672

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ahkawards.ro
Cotaţii fonduri mutuale
ccib.ro
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb