Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Nuclearelectrica a obţinut certificarea privind implementarea privind Sistemul de management anti-mită

D.F.
Companii /

Nuclearelectrica a obţinut certificarea privind implementarea privind Sistemul de management anti-mită

Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a finalizat procesul de implementare a Standardului ISO 37001/2016-Sistemul de management anti-mită, infornează un comunicat remis Redacţiei noastre.

SNN a demarat procedura de obţinere a standardului ISO în urmă cu aproximativ 2 ani. Acest Standard ISO oferă cerinţele şi ghidul corespunzător pentru organizaţii astfel încât acestea să fie în măsură să stabilească, să implementeze, să menţină şi să îmbunătăţească constant un sistem de management anti-mită, în concordanţă cu cele mai bune practici internaţionale în materie.

Virgil Popescu, Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, a declarant:

"Felicit Societatea Naţională Nuclearelectrica pentru pentru obţinerea acestei certificări. Integritatea în afaceri este un criteriu important, iar o societate cu rolul şi importanţa strategică pe care le are SNN trebuie să respecte cele mai bune practici în materie. Obţinerea Standardului ISO este de natură să crească încrederea investitorilor şi a partenerilor SNN în societate".

Directorul General al Societăţii Nuclearelectrica SA, Cosmin Ghiţă, a declarat, la rândul său: "SNN condamnă corupţia în toate formele ei şi ne-am luat angajamentul, prin Codul de etică şi conduită în afaceri şi prin implementarea ISO 37001/2016, să utilizăm toate mijloacele legale şi de comportament pe care le avem la dispoziţie. Ne angajăm constant în promovarea unei culturi anticorupţie adecvate, în baza principiului de < < toleranţă zero > >''

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie