Revista BURSA Construcţiilor

Numărul elevilor care urmează cursurile Logiscool România a crescut cu 25% în 2020

A.P.
Miscellanea / 08 aprilie

Numărul elevilor care urmează cursurile Logiscool România a crescut cu 25% în 2020

Şcoala de programare Logiscool România a încheiat anul 2020 cu o creştere de 25% a numărului de elevi înscrişi, pe fondul accelerării nevoii de alfabetizare digitală mai ales în contextul pandemiei de Covid-19. În cei peste 3 ani de existenţă în România, la cursurile Logiscool au participat peste 20.000 de elevi, potrivit unui comunicat al companiei.

În 2020, Logiscool şi-a extins numărul de şcoli la nivel naţional, ca parte a strategiei de a aduce digitalizarea mai aproape de copiii din toată ţara, şi a ajuns în prezent la 40 de locaţii. Dezvoltarea continuă şi în acest an, cu planuri pentru deschiderea de noi centre în oraşe precum Botoşani, Bistriţa, Focşani, Giurgiu, Piatra Neamţ, Satu Mare, Slobozia, Târgovişte, Vaslui, Zalău şi altele unde există o nevoie acută pentru cursuri de programare pentru copii. Şcoala are în total peste 200 de traineri la nivel naţional.

Nevoia de digitalizare şi alfabetizare digitală a crescut foarte mult în ultimul an, accelerată de contextul pandemiei de Covid-19 care a adus tehnologia în prim plan şi a schimbat modul în care este utilizată în viaţa de zi cu zi. Logiscool România se adaptează tendinţelor şi lansează noi workshop-uri precum 3D Design, App Creation, Digital Illustration şi Minecraft Modding, prin care oferă copiilor posibilitatea să dezvolte noi abilităţi şi, astfel, să depăşească stadiul de utilizatori de tehnologie, devenind creatori ai viitorului digital.

Workshop-urile care vor putea fi urmate atât în sălile de clasă, cât şi online, îmbină jocul cu principiile de programare, accentul fiind pus pe înţelegerea procesului şi pe integrarea informaţiei. Elevii vor învăţa, în 5 până la 10 sesiuni în funcţie de workshop-ul ales, cum să dezvolte singuri o aplicaţie, cum pot să modifice jocul Minecraft după propriile preferinţe sau cum să proiecteze obiecte 3D pe care să le poată imprima ulterior. Noile workshop-uri nu necesită cunoştinţe anterioare şi pot fi desfăşurate în paralel cu alte cursuri Logiscool.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Allview
Stiri Locale
AAGES

Curs valutar BNR

18 Iun. 2021
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1340
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4992
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7441
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.2808

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
CCIB - Focus Bucuresti - iunie 2021
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro