Numărul şcolilor aflate în scenariul roşu a crescut, apropiindu-se de 3.400

A.B.
Miscellanea /

Numărul şcolilor aflate în scenariul roşu a crescut, apropiindu-se de 3.400

Numărul şcolilor care funcţionează în scenariul roşu a crescut, conform datelor centralizate de Ministerul Educaţiei, şi se apropie de 3.400. Dintre acestea, 385 desfăşoară cursuri exclusiv online din cauza că au înregistrat cazuri de COVID-19, transmite News.ro.

Potrivit Ministerului Educaţiei şi Cercetării, din datele transmise de inspectoratele şcolare judeţene (inclusiv al municipiului Bucureşti) până miercuri, la ora 12.00, sunt 9.304 de unităţi de învăţământ în Scenariul 1 (S1), care presupune participarea zilnică (faţă în faţă) a tuturor preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie sanitară.

Alte 4.959 de unităţi de învăţământ funcţionează în Scenariul 2 (S2). Acesta presupune participarea zilnică (faţă în faţă) a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie, respectiv revenirea parţială (prin rotaţie de una-două săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu şi liceu, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie.

De asemenea, sunt 3.393 de unităţi de învăţământ în Scenariul 3 (S3), care implică participarea tuturor preşcolarilor şi elevilor la activităţi/lecţii online.

"Menţionăm că dintre cele 3.393 de unităţi aflate în această situaţie, 385 de unităţi de învăţământ figurează în acest scenariu din cauza cazurilor de COVID-19 înregistrate, iar 3.008 unităţi de învăţământ figurează în acest scenariu ca urmare a ratei de incidenţă a cazurilor din localitatea în care funcţionează ori a infrastructurii şcolare/şcoli în care se execută diverse lucrări de reabilitare", arată Ministerul Educaţiei.

Marţi, numărul şcolilor aflate în scenariul roşu era de 3.107.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
elco

Curs valutar BNR

27 Noi. 2020
Euro (EUR)Euro4.8735
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0875
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5081
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4471
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.6576

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie