Numărul unităţilor de învăţământ aflate în scenariul roşu a crescut faţă de ziua precedentă, ajungând la 2.169

A.B.
Miscellanea /

Numărul unităţilor de învăţământ aflate în scenariul roşu a crescut faţă de ziua precedentă, ajungând la 2.169

Numărul unităţilor de învăţământ aflate în scenariul roşu a crescut cu 280 faţă de ziua precedentă, ajungând la 2.169, arată datele primite de Ministerul Educaţiei. În 317 dintre acestea, cursurile se ţin online după ce au fost confirmate cazuri de COVID-19, potrivit News.ro.

Potrivit datelor centralizate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării până miercuri la ora 12.00, 10.480 de unităţi de învăţământ funcţionau în Scenariul 1 (S1), care prevede participarea zilnică (faţă în faţă) a tuturor preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie sanitară.

Alte 5.007 unităţi de învăţământ erau în Scenariul 2 (S2), care presupune participarea zilnică (faţă în faţă) a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie, respectiv revenirea parţială (prin rotaţie de una-două săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu şi liceu, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie.

Totodată, 2.169 de unităţi de învăţământ se aflau în Scenariul 3 (S3), care implică participarea tuturor preşcolarilor şi elevilor la activităţi/lecţii online. Dintre acestea, 317 unităţi de învăţământ figurează în acest scenariu din cauza cazurilor de COVID-19 înregistrate, iar 1.852 de unităţi de învăţământ - ca urmare a ratei de incidenţă a cazurilor din localitatea în care funcţionează ori a infrastructurii şcolare/şcoli în care se execută diverse lucrări de reabilitare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
elco

Curs valutar BNR

02 Dec. 2020
Euro (EUR)Euro4.8721
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0434
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4931
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3981
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.9394

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie