Nurol Teknoloji cumpără producătorul german de ceramică Industrie Keramik Hochrhein

F.D.
Companii / 3 octombrie

Nurol Teknoloji cumpără producătorul german de ceramică Industrie Keramik Hochrhein

Nurol Teknoloji, producător de ceramică tehnică balistică avansată din lume şi furnizor de blindaje pentru Turcia şi ţările NATO, îşi consolidează poziţia de lider în domeniul tehnologiilor ceramice tehnice avansate prin achiziţionarea unui pachet majoritar de acţiuni în cadrul producătorului german de materii prime ceramice INDUSTRIE KERAMIK HOCHRHEIN (IKH), conform unui comunicat de presă al companiei.

Directorul general şi membru al consiliului de administraţie al Nurol Teknoloji, Selim BAYBAŞ, a declarat că achiziţia unei pachet majoritar în cadrul companiei este de mare importanţă nu numai pentru Nurol Teknoloji, ci şi pentru mediul de afaceri din Turcia. El a subliniat că aceasta este o premieră pentru sectorul în care compania activează şi a afirmat că, prin achiziţionarea IKH, Nurol Teknoloji urmăreşte nu numai să îşi consolideze poziţia de lider în domeniul ceramicii balistice, ci şi să devină un lider global în domeniul ceramicii tehnice avansate necesare sectorului electronic şi altor industrii critice din punct de vedere tehnologic.

Fondatorul companiei IKH, Marco REINGER, a declarat cu privire la acest parteneriat strategic: "Credem că potenţialul nostru de creştere se va accelera şi mai mult prin integrarea viziunii Nurol Teknoloji. În combinaţie cu experienţa noastră în industria ceramică, ne vom concentra pe proiecte noi şi inovatoare."

Pentru Nurol Teknoloji, care produce blindaje cu cele mai înalte niveluri de protecţie pentru personal şi vehicule terestre, aeriene şi maritime, folosind ceramică tehnică avansată, precum carbura de bor (B4C), carbura de siliciu (SiC) şi alumina (Al2O3), această colaborare înseamnă mai mult decât o simplă achiziţie. Ea vizează, de asemenea, accelerarea eforturilor de cercetare şi dezvoltare în domeniul ceramicii tehnice avansate şi dezvoltarea de produse inovatoare în acest domeniu. Achiziţia este una semnificativă pentru viitorul industriei de apărare din Turcia şi a industriei ceramicii tehnice avansate.

Electromagnetica
danescu.ro
domeniileostrov.ro
arsc.ro
raobooks.com
boromirmarket.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Dec. 2023
Euro (EUR)Euro4.9677
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6059
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2613
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7949
Gram de aur (XAU)Gram de aur300.4044

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

cofetariiledelice.ro
avon.ro
dtoys.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ahkawards.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb