Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

O nouă maternitate va fi construită în Bucureşti

M.D
Miscellanea /

O nouă maternitate va fi construită în Bucureşti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, preşedintele Asociaţiei CGT 3010, Eugen Iancu şi managerul Spitalului "Sf. Ioan", Robert Agafiţei au semnat, astăzi, protocolul de colaborare pentru construirea unei noi maternităţi. Asociaţia Colectiv GTG 3010 va construi noua instituţie spitalicească în curtea Spitalului de Urgenţă "Sfântul Ioan" din Bucureşti, din propriile fonduri, valoare clădirii fiind estimată la 12 milioane de euro.

"Am făcut primul pas pentru construirea maternităţii în curtea Spitalului Sf. Ioan pe un teren al Primăriei Capitalei pe care îl oferim din tot sufletul. Pe toată durata colaborării noastre, dincolo de oferirea terenului, vă stăm la dispoziţie cu sprijin şi pentru obţinerea tuturor avizelor necesare şi pentru campanii de informare şi mediatizare. Şi noi, ca instituţie, vom sprijini acest efort pentru adunarea sumei necesare maternităţii. Mi se pare că acest proiect este unul de suflet, este foarte important, doriţi să faceţi ceva concret", a spus Gabriela Firea.

La rândul său, preşedintele Asociaţiei GTG 3010, Eugen Iancu, a afirmat că acest proiect este cel mai bun lucru pe care l-ar fi putut face, iar noua maternitate nu este doar un proiect bun pentru bucureşteni, ci reprezintă şi un simbol al renaşterii.

De asemenea, managerul Spitalului "Sf. Ioan" a adăugat că maternitatea Bucur funcţionează într-o clădire foarte veche, fiind necesară relocarea ei.

Asociaţia Colectiv GTG 3010 va construi o maternitate în curtea Spitalului de Urgenţă "Sfântul Ioan" din Bucureşti, din propriile fonduri, valoare clădirii fiind estimată la 12 milioane de euro.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS