Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

O nouă maternitate va fi construită în Bucureşti

M.D
Miscellanea /

O nouă maternitate va fi construită în Bucureşti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, preşedintele Asociaţiei CGT 3010, Eugen Iancu şi managerul Spitalului "Sf. Ioan", Robert Agafiţei au semnat, astăzi, protocolul de colaborare pentru construirea unei noi maternităţi. Asociaţia Colectiv GTG 3010 va construi noua instituţie spitalicească în curtea Spitalului de Urgenţă "Sfântul Ioan" din Bucureşti, din propriile fonduri, valoare clădirii fiind estimată la 12 milioane de euro.

"Am făcut primul pas pentru construirea maternităţii în curtea Spitalului Sf. Ioan pe un teren al Primăriei Capitalei pe care îl oferim din tot sufletul. Pe toată durata colaborării noastre, dincolo de oferirea terenului, vă stăm la dispoziţie cu sprijin şi pentru obţinerea tuturor avizelor necesare şi pentru campanii de informare şi mediatizare. Şi noi, ca instituţie, vom sprijini acest efort pentru adunarea sumei necesare maternităţii. Mi se pare că acest proiect este unul de suflet, este foarte important, doriţi să faceţi ceva concret", a spus Gabriela Firea.

La rândul său, preşedintele Asociaţiei GTG 3010, Eugen Iancu, a afirmat că acest proiect este cel mai bun lucru pe care l-ar fi putut face, iar noua maternitate nu este doar un proiect bun pentru bucureşteni, ci reprezintă şi un simbol al renaşterii.

De asemenea, managerul Spitalului "Sf. Ioan" a adăugat că maternitatea Bucur funcţionează într-o clădire foarte veche, fiind necesară relocarea ei.

Asociaţia Colectiv GTG 3010 va construi o maternitate în curtea Spitalului de Urgenţă "Sfântul Ioan" din Bucureşti, din propriile fonduri, valoare clădirii fiind estimată la 12 milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

25 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8750
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1874
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5137
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3319
Gram de aur (XAU)Gram de aur251.0994

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie