O româncă a fost numită la conducerea unei organizaţii internaţionale pentru femei

D.T.
Miscellanea / 31 martie

Mihaela Tudor, Vicepreşedinte Global al European Women's Association

Mihaela Tudor, Vicepreşedinte Global al European Women's Association

Mihaela Tudor, antreprenor în serie, devine Vicepreşedinte Global al European Women's Association (EWA), o reţea internaţională de femei lider în afaceri, cu peste 50.000 de membre de pe 4 continente, informează un comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, numirea în funcţia de VP a fost făcută, în luna martie 2023, chiar de către Preşedintele European Women's Association - Yulia Stark, antreprenor şi fost bancher. Decizia a venit după analizarea performanţelor Mihaelei Tudor, comparativ cu celelate 14 ţări în care EWA este direct reprezentată. Aceasta va păstra în continuare şi funcţia de Country Leader în România.

Susţinerea mediului de business feminin şi crearea de noi oportunităţi pentru antreprenoarele şi managerele care vor să îşi dezvolte afacerile global sunt cauze fundamentale pentru care Mihaela Tudor militează încă de la începutul carierei sale, arată sursa. Antreprenoarea susţine egalitatea de gen şi crede că femeilor trebuie să li se acorde aceleaşi şanse ca şi bărbaţilor pentru a ajunge într-o funcţie de conducere.

"Motivul pentru care EWA funcţionează foarte bine este că a fost gândită ca un ecosistem pentru femeile mature în afaceri, prin care pot avea acces şi suport de la instituţii de stat, corporaţii, antreprenori din alte zone ale lumii, investitori şi mentori. Am devenit o membră foarte activă pentru că mi-am dat seama că are multe instrumente necesare pentru dezvoltare, prin prisma numeroaselor delegaţii de afaceri şi evenimente din toată lumea. De la Davos, Abu Dhabi, Bucureşti şi până în New York, se creează numeroase oportunităţi şi relaţii durabile de afaceri. Am primit cu şi mai multă responsabilitate noua funcţie, după ce am susţinut activ extinderea reţelei, atât din punct de vedere strategic, cât şi ca promovare", a declarat Mihaela Tudor, Vicepreşedinte Global al European Women's Association (EWA) şi antreprenor în serie.

Expert în comunicare şi Relaţii Publice, cu peste 18 ani de experienţă în domeniu, fost jurnalist TV, femeie de afaceri şi mamă a trei copii, Mihaela s-a alăturat organizaţiei în anul 2020 şi a fost aleasă lider, pe plan naţional, în ianuarie 2022. Ea este fondatoarea mai multor companii în comunicare, tehnologie şi educaţie, printre care Tudor Communications, 2Value şi Asociaţia Solidaritate şi Egalitate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

mk-airport.ro
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

26 Mai. 2023
Euro (EUR)Euro4.9575
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6194
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1137
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7071
Gram de aur (XAU)Gram de aur290.0889

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro