O selecţie variată de carte curatoriată de Cărtureşti în mai multe hipermarketuri Carrefour din România

G.D.
Companii / 10 august

O selecţie variată de carte curatoriată de Cărtureşti în mai multe hipermarketuri Carrefour din România

Carrefour România a încheiat un parteneriat cu Cărtureşti pentru implementarea unui proiect ce vizează amplasarea unor insule de carte în magazinele retailerului din România, continuând demersul retailerului francez de sprijinire a business-urilor româneşti, conform unui comunicat remis redacţiei. Proiectul se derulează în 16 hipermarketuri din ţară, unde clienţii pot alege dintr-o selecţie extinsă ce cuprinde 1.000 de volume şi peste 50.000 de titluri consacrate la nivel internaţional, dar şi titluri aparţinând unora dintre cei mai apreciaţi scriitori români.

Potrivit sursei citate, în 2021, proiectul derulat în parteneriat cu Cărtureşti a fost implementat în trei oraşe cheie care leagă zone importante ale ţării: Muntenia - Bucureşti, Moldova - Iaşi, Transilvania - Cluj. Pentru anul în curs, cei doi parteneri şi-au consolidat amprenta locală prin extinderea proiectului la nivel naţional în două direcţii. Astfel, în funcţie de dimensiunea hipermarketurilor, clienţii pot alege dintre 250 de titluri, reprezentative magazinelor mai mici, şi peste 1.000 de titluri, în cadrul magazinelor mari.

"Parteneriatul cu Cărtureşti ne onorează şi ne întăreşte poziţia de susţinători ai business-urilor româneşti cu o puternică amprentă locală in-store, ajutându-ne să oferim clienţilor noştri o experienţă la cumpărături de tipul shop-in-shop. În acest sens, încă din faza timpurie a parteneriatului, ne-am concentrat pe dezvoltarea sa la nivel naţional, reuşind să reproducem dichisul librăriilor Cărtureşti în cele 16 hipermarketuri Carrefour din România cuprinse în proiect", a declarat Julien Munch, CEO Carrefour România.

Astfel, clienţii Carrefour au acces la o varietate de titluri de carte curatoriată, de la rafturi cu cărţi de ficţiune, dezvoltare personală până la titluri de business şi istorie. Prezenţa librăriilor Cărtureşti a poziţionat cele 16 hipermarketuri Carrefour din întreaga reţea de peste 370 de magazine deschise la nivel naţional în topul vânzărilor pe categoria de cărţi pentru adulţi.

"De ani buni Cărtureşti merge unde este nevoie de el. Prin proiectele noastre am încercat întotdeauna să fim acolo unde sunt şi cititorii noştri: în librării stradale şi în centre comerciale, în capitală şi în cât mai multe oraşe din ţară, în centrul istoric, dar şi în Piaţa Obor. Ne bucurăm de colaborarea cu Carrefour, care ne permite să îi surprindem şi să le facem ziua mai frumoasă celor care ies la cumpărături. Unele dintre cele 16 insule de carte din hipermarketurile Carrefour ne dau şansa întâlnirii cu cititorii din oraşele în care nu avem încă librării deschise, lucru care ne bucură foarte mult. Credem că hrana pentru minte este la fel de importantă ca cea pentru trup, aşa că imaginea unui coş zilnic de cumpărături în care cărţile stau alături de pâine, lapte, fructe şi legume nu poate decât să ne entuziasmeze. Cartea ar trebui să fie printre produsele de bază şi sperăm să convingem cât mai multă lume de asta," a adăugat Ana Niculescu, reprezentant Cărtureşti.

Printre cele mai apreciate titluri româneşti se află şi cartea lui Mihai Morar şi a Părintelui Necula, Despre sensul vieţii, care conduce topul vânzărilor de carte românească. Titlurile autorilor români, precum Neagu Djuvara, Ioana Pârvulescu, Aurelia Marinescu, sau cele internaţionale, semnate de către James Clear, Colleen Hoover, Walter Tevis înregistrează, de asemenea, vânzări solide.

Pe tot parcursul acestei luni, clienţii Carrefour sunt invitaţi să descopere cartea lunii august: O vară italiană, de Rebecca Serle, şi să se bucure de un discount de 20% la achiziţionarea ei. Mai mult, în perioada 09.08.2022 - 16.08.2022, clienţii pot beneficia de promoţia 2+1 cadou. La oricare trei cărţi din Colecţia Cărtureşti cumpărate din magazinele Carrefour, clienţii vor plăti doar două, cartea cu preţul cel mai mic fiind oferită cadou.

Spaţiile Cărtureşti sunt disponibile în hipermarketurile Carrefour localizate în:

●Bucureşti, adresele:

Mega Mall, Bulevardul Pierre de Coubertin, nr. 3-5;

Unirii, Bulevardul Corneliu Coposu, nr. 2;

Corbeanca, DN1 Value Center, Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, km 20, loc. Baloteşti;

Berceni, Bulevardul Metalurgiei, nr. 12-18;

Băneasa, Centrul Comercial Feeria, Şoseaua Bucureşti-Ploieşti 44A;

●Sfântu Gheorghe, adresa: Str. Lunca Oltului 31-35;

●Braşov, adresa: Bulevardul 15 Noiembrie, nr. 78;

●Ploieşti, adresa: str. Piaţa 1 Decembrie 1918, nr. 4i;

●Bârlad, adresa: Bulevardul Republicii, nr. 320:

●Cluj, adresa: Str. Avram Iancu, nr. 492-500, Floreşti;

●Iaşi, adresele:

Centrul Comercial Felicia, str. Bucium, nr. 36;

Centrul Comercial Era, şoseaua Păcurari, nr. 121;

●Constanţa, adresa: Bulevardul Tomis, nr. 391;

●Galaţi, adresa: Bulevardul George Coşbuc, nr. 251;

●Râmnicu Vâlcea; adresa: Bulevardul Ferdinand, nr. 38;

●Timişoara, adresa: Calea Şagului, nr. 100, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

27 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9437
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.1379
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1954
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5513
Gram de aur (XAU)Gram de aur269.8751

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro