Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

O tonă şi jumătate de articole pirotehnice confiscate

A.I.G
Miscellanea /

O tonă şi jumătate de articole pirotehnice confiscate

Articole pirotehnice destinate exclusiv pirotehniştilor autorizaţi sau folosirii în scopuri tehnice au fost confiscate de poliţişti, în urma unei percheziţii făcute la o persoană din Bucureşti, suspectată că vindea aceste articole publicului larg.

Poliţia Română a anunţat, astăzi, că poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul S.I.A.S. - Serviciul Pirotehnic şi al S.A.S. din cadrul Poliţiei Capitalei, împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, au făcut, în 30 noiembrie, o percheziţie la locuinţa unei persoane cercetate pentru săvârşirea înfracţiunilor de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept şi introducerea în sau scoaterea din ţară a bunurilor sau mărfurilor, prin alte locuri decât cele stabilite pentru control vamal.

În urma percheziţiei, au rezultat indicii că acea persoană ar fi deţinut şi depozitat ilegal, la domiciliul din Bucureşti, articole pirotehnice din categoriile F2, F3, F4, P1 şi T1 pe care le-ar fi oferit ilegal spre comercializare către publicul larg.

Astfel, au fost indisponibilizate circa 1.500 de kilograme de articole pirotehnice.

Cercetările continuă pentru documentarea activităţii infracţionale

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Ziarul BURSA

29 ianuarie

Citeşte Ziarul BURSA din 29 ianuarie

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS