Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Observaţiile CEDO în cazul Dragnea au fost retrase

L.I.
Politică /

Bogdan Aurescu (Sursă foto: Twitter)

Bogdan Aurescu (Sursă foto: Twitter)

Ministerul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a dispus retragerea observaţiilor trimise către Curtea Europeană a Drepturilor Omului în cauza Dragnea împotriva României, informează Agerpres.

Bogdan Aurescu a declarat: "Decizia a fost luată pe baza argumentaţiei Direcţiei Agent Guvernamental din cadrul MAE, întrucât respectivele observaţii au fost întocmite cu nerespectarea procedurilor de lucru ale direcţiei de specialitate menţionate din MAE, fiind formulate în detrimentul intereselor statului român şi cu nesocotirea punctelor de vedere transmise de autorităţile naţionale cu competenţe în domeniul de referinţă", arată sursa citată.

De asemenea ministrul a solicitat Curţii trimiterea de noi observaţii în aceste cauze, care să reflecte prevederile legale şi practica naţională în materie.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Care practica nationala, Aurescule? Aceia in urma careia Madam Stanciu a fost condamnata la CEDO ca facand malpraxis? Ca facand o judecata nedreapta?

  Curtea Europeană a Drepturilor Omului a sancţionat România, stabilind că primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gătu, a fost condamnat cu încălcarea art. 6 din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului, privind dreptul la un proces echitabil şi la apărare. 

  Gutău susţine acum că „fiecare trebuie să plătească pentru greşelile sale: denunţătorul pentru denunţ mincinos, procurorii pentru că, după părerea mea, se încadrează la abuz în serviciu, judecătorii pentru eroare judiciară” şi că urmează să intenteze un proces în care să ceară daune. Din cei trei judecători a rămas doar Livia Stanciu împotriva căreia se poate îndrepta, pentru că Hermina Iancu a făcut opinie separată, considerând că fapta săvârşită de Mircia Gutău nu există, iar Vasile Alixandri, al treilea membru al completului, a decedat între timp.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Indreptarea unui caz nu ajuta la mediul general. Aurescu a gasit nerespectarea procedurilor si a actionat. Deci are dreptate asa cum si in ce ai relatat CEDO are dreptate in a semnala. Cred ca problema este mai mult la noi in mediul justitiei. Aici Aurescu are de lucru indirect cu o armata de needucati.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS