OMNIASIG lansează inspecţia de risc a maşinii, 100% digitală, la încheierea unei poliţe CASCO

S.B.
Bănci-Asigurări / 12 ianuarie

OMNIASIG lansează inspecţia de risc a maşinii, 100% digitală, la încheierea unei poliţe CASCO

OMNIASIG Vienna Insurance Group face un nou pas în dezvoltarea digitală. Astfel, compania a lansat opţiunea de efectuare a inspecţiei de risc a maşinii într-o modalitate 100% digitală, în procesul încheierii unei asigurări auto facultative Casco.

Acum clienţii îşi pot realiza singuri inspecţia de risc, de la distanţă, atunci când încheie o poliţă Casco, în doar câteva minute, folosind telefonul mobil prin utilizarea unei aplicaţii intuitive, uşor de utilizat, fără asistenţă din partea reprezentantului OMNIASIG. Urmărind câţiva paşi simpli, asiguratul îşi fotografiază maşina cu telefonul, din diferite unghiuri, documentând astfel starea curentă a vehiculului, şi, cu un singur click, informaţiile sunt apoi transmise către OMNIASIG. După finalizarea acestui proces, clientul primeşte un link unde va putea semna digital raportul inspecţiei de risc, fără a mai fi nevoit să se deplaseze într-un sediu OMNIASIG. Utilizând această nouă opţiune, asiguraţii noştri se bucură de eficienţă şi rapiditate în realizarea inspecţiei de risc a maşinii.

În linie cu obiectivul său strategic de digitalizare şi inovaţie, OMNIASIG contribuie permanent la dezvoltarea unei industrii a asigurărilor mai sustenabilă şi mai bine pregătită pentru viitor. Astfel, urmărim permanent implementarea unor tehnologii noi, astfel încât experienţa clientului să fie una cât mai plăcută şi mai eficientă, iar de acum inspecţia de risc a maşinii poate fi făcută şi din confortul propriei case, direct de pe telefon.

Utilizarea acestei soluţii digitale este deja disponibilă la încheierea oricărei poliţe Casco prin intermediul unui reprezentant OMNIASIG.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
BURSA
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
aages.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

30 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9485
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5545
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9726
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6239
Gram de aur (XAU)Gram de aur288.1415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro