Abonament gratuit

OMS:"Pandemia ne va afecta zeci de ani de acum încolo"

A.P.
Miscellanea /

"Pandemia ne va afecta zeci de ani de acum încolo"

Pandemia de coronavirus ne va afecta zeci de ani de acum încolo. Organizaţia Mondială a Sănătăţii estimează că nici apariţia unui vaccin, oricât de rapidă ar fi, nu ne va scuti pe termen lung de efectele crizei sanitare actuale. Omenirea trebuie să înveţe să trăiască cu virusul, a declarat directorul instituţiei, Tedros Ghebreyesus, citat de Digi24.

"Pandemia e o criză sanitară care apare o dată la un secol şi ale cărei efecte le vom resimţi zeci de ani de acum înainte. Cea mai mare parte a populaţiei mondiale este în continuare vulnerabilă în faţa virusului, chiar şi acolo unde situaţia a fost foarte gravă. Multe ţări care au crezut că au depăşit faza cea mai dificilă se confruntă acum cu noi focare. Şi chiar dacă cercetările pentru un vaccin se fac la viteză record, trebuie să învăţăm să trăim cu acest virus şi să luptăm împotriva lui cu toate instrumentele pe care le avem la îndemână", a spus Tedros Ghebreyesus, directorul OMS, în cadrul unei reuniuni a Comitetului de urgenţă al OMS care a avut loc la Geneva. A fost a patra reuniune a organismului, în cele şase luni de când OMS a decretat starea de urgenţă mondială.

Pandemia a afectat deja peste 17 milioane de persoane şi a cauzat peste 670.000 de decese în întreaga lume şi continuă să progreseze într-o manieră îngrijorătoare pe plan global. Statele Unite, Brazilia, Mexic şi Marea Britanie au fost grav afectate de coronavirus în ultimele săptămâni, iar guvernele lor au depus eforturi uriaşe pentru a veni cu un răspuns eficient.

Peste 150 de companii farmaceutice lucrează pentru găsirea unor vaccinuri, însă prima lor utilizare este aşteptată abia pentru începutul anului 2021, a declarat Organizaţia Mondială a Sănătăţii săptămâna trecută.

Deşi cunoştinţele despre noul virus au avansat, multe întrebări au rămas fără răspuns şi populaţiile rămân vulnerabile, a spus directorul OMS "Primele rezultate ale studiilor serologice (anticorpi) oferă o imagine coerentă: majoritatea oamenilor rămân predispuşi la acest virus, chiar şi în zonele în care au existat focare severe", a spus el. "Multe ţări care au crezut că au trecut de ce este mai rău se confruntă acum cu noi focare. Unele care au fost mai puţin afectate la început au acum un număr tot mai mare de cazuri şi decese", a afirmat Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Opinia Cititorului ( 7 )

 1. de fapt spitalele sint goale, terapiile goale, internarile de orice fel blocate , Covid e un cacat de virus iar voi mintiti ca niste porci facind jocurile gigantilor tehnologici si ai bancilor.

  1. " de fapt spitalele sint goale, terapiile goale "

   du-te si fa voluntariat la terapie intensiva si la spitale si fa poze cu telefonul

   pana cand nu faci asta ce scrii e o mare vrajeala 

  Niste escroci care urmăresc interese globaliste adică instaurarea unui guvern mondial fascist.

  Nu puneți botul. Ieșiți în stradă !!! 

  „Virusii,sunt pur si simplu excretile unei celule toxice.„Rudolf Steiner

  1. Cunistintele despre virus au avansat FALS

  Ele EXISTAU de mutl, sunt sub patent USA de cerectare de foarte mult timp 

  2. Virusul nu ne va afecta ci piliticile monetare - guvernamentale de crestere a inegalitatii reala in societate. 

  Vezi shadow stats.... cu minciunile la inflatie, cpi, salariu, taxe (taxbraket), asa ca nu mai mancati cacao. 

  3. Interesan pandemiile astea au cazut in 1917 tot pe sfarsit de trend a ratei de dobanda, acum tot pe sfarsit de trend 2020; a casut toto pe sfasit de trend la yieldul bondurilor, a cazut tot pe sfarsit de trend la maximul de crestere a banilor in piata. 

  Diferenta de atunci ca maximul de crestere a baniilor in piata a fost directionat in tehnologie militara si razboi, acum e directionat in sanitare si covid (doar canalele ce curgere a fost schimbat). 

  Caci logi un alt razboi nu ar fi adus beneficii cand oricum toata populatia ca pondere imbatraneste in timp ce pe glob, anumite parti, nu au mai avut impulsuri pozitive de natalitate in crestere. 

  Acest covid si sechestrarea este mereu egala cu un impuls in nastere copii in 2-5 ani... deci impuls pozitiv in timp ce oricum concomitent mor multi batrani de netratare, de frica covid, de covid, de tigari, de alcool, de cancer, oricum. Si ponderea reala a celor ce mor de altele este covarsitoare mai mare decat acet covidut dragut periculos. 

  Sub pretextul raxboiului rece s-au cheltuit trilioane, sub pretextul razboaielor au fost cucerite active, sub pretextul pericolului iminent se creste controlul. 

  Toate vor trece, toate nu vor fii spuse, exista mere, simultan, istoria spusa si istoria nespusa. 

  OMS:

  "Pandemia ne va afecta zeci de ani de acum încolo" 

  Vali:

  " Nu. Eronat. OMS iar bate campii. Pandemia va dura pana in trim.1/2023"  

  1. exact cat sa treaca criza la bonduri si caderea la aur.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

12 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8357
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1087
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4964
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3638
Gram de aur (XAU)Gram de aur255.0694

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie