Opera Comică pentru Copii deschide Târgul "Poveste de Crăciun" 2020

J.P.
Miscellanea / 06 noiembrie 2020

Opera Comică pentru Copii deschide Târgul "Poveste de Crăciun" 2020

Începând din 20 noiembrie, Opera Comică pentru Copii deschide a cincea ediţie a Târgului "Poveste de Crăciun", conform unui comunicat trimis redacţiei.

Toate obiectivele pregătite pentru tradiţionalul târg vor fi deschise din 20 noiembrie.

Felicia Filip, director general al instituţiei: "În fiecare an, în preajma sărbătorilor, auzim des îndemnul de a fi mai buni, mai generoşi, mai atenţi cu cei din jurul nostru şi, dacă-mi este îngăduit, "mai" prezenţi în vieţile celor care contează pentru noi. În ceea ce priveşte echipa Operei Comice pentru Copii, prezenţa noastră a fost neîntreruptă în viaţa celor care contează pentru noi, adică a spectatorilor noştri de pretutindeni, indiferent de situaţie. Ne pregătim de o nouă etapă în care bucuria va fi la ea acasă. În luna martie am adus spectacolul la tine acasă, prin aplicaţia Opera Copiilor, astăzi venim cu Târgul "Poveste de Crăciun", în casele fanilor noştri. V-am pregătit o sumedenie de surprize la primul Târg de Crăciun Online pentru Copii din lume şi vă îndemn, desigur, să fiţi alături de cei dragi şi de Opera Comică pentru Copii."

Activităţi: atelierele de creaţie LIVE, la care cei mici vor realiza diverse decoraţiuni cu ajutorul spiriduşilor pricepuţi, dar şi patinoarul, derdeluşul, bulgăreala sau întâlnirea cu Moş Crăciun, care abia aşteaptă să vorbească în direct cu cei mai cuminţi copii.

Nu vor lipsi spectacolele Operei Comice pentru Copii, "Spărgătorul de Nuci" iar cete de colindători vor ajunge LIVE în casele tuturor!

Opera Comică pentru Copii, instituţie publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei şi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, a fost prima care a mutat activitatea în mediul online, imediat după aplicarea măsurilor de urgenţă din 9 martie 2020, prima instituţie culturală cu aplicaţie mobilă proprie, cu spectacole şi emisiuni originale, apoi prima care a dat startul spectacolelor din 1 iunie 2020, odată cu prima zi când acestea au fost permise, prezentând 100 de reprezentaţii până la finalul lunii octombrie, iar acum se adaptează din nou, realizând prima ediţie a Târgului "Poveste de Crăciun Online".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro