Operatorul Burger King din Turcia amână listarea sa la New York

A.V
Ziarul BURSA #Internaţional /

Operatorul Burger King din Turcia amână listarea sa la New York

Operatorul lanţului de restaurante fast-food "TFI Tab Food Investments" Inc. din Turcia a amânat, în această săptămână, oferta publică iniţială de 220 de milioane de dolari pe care urma să o lanseze la Bursa din New York (NYSE), din cauza volatilităţii recente a pieţelor de acţiuni.

"TFI va continua să evalueze momentul lansării ofertei propuse, pe măsura evoluţiilor condiţiilor de piaţă", a informat compania într-o declaraţie citată de Reuters.

Amânarea ofertei de către TFI, francizatul principal al Burger King în Turcia şi China, a venit după câteva zile de volatilitate pe Wall Street, unde vineri şi luni au fost consemnate scăderi majore.

"TFI Tab Food Investments" este unul dintre cei mai mari operatori de restaurante la nivel mondial, după numărul de restaurante, cu peste 1.800 de unităţi şi mai bine de 30.000 de angajaţi. În istoria sa de 22 de ani, TFI şi-a crescut portofoliul, incluzând o gamă extinsă de restaurante cu servire rapidă, în special în Turcia şi China. Portofoliul companiei include branduri internaţionale precum Burger King, Popeyes, Sbarro şi Arby's, dar şi marca proprie Usta Dönerci.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS