DIGI Comunications

OptiX SuperSite, soluţia Huawei pentru viteze mari de conectare

A.T.
Companii / 25 februarie

OptiX SuperSite, soluţia Huawei pentru viteze mari de conectare

Huawei a lansat, în cadrul evenimentului MWC Shanghai 2021, soluţia OptiX SuperSite pentru operatori globali care oferă acestora viteză mare la conectare.

Richard Jin, preşedintele Huawei's Transmission & Access Product Line a declarat: "OptiX SuperSite este modalitatea prin care utilizatorii industriali şi cei casnici vor beneficia de viteze mari de conectare. De asemenea, soluţia le oferă operatorilor accesul la piaţa companiilor şi posibilitatea de a oferi utilizatorilor domestici conexiune în bandă largă."

Companiile şi serviciile pentru clienţii finali reprezintă două surse importante de profit pentru operatori. Companiile au început să apeleze tot mai mult la stocarea datelor în cloud şi preferă serviciile cu latenţă scăzută, securitate crescută şi de mare încredere oferite de liniile private premium, în special atunci când clienţii sunt companii mari. Aceasta nu înseamnă neglijarea companiilor mici şi mijlocii (IMM-uri). În fiecare provincie din China există un număr mare de clădiri comerciale şi până în 2025, 85% din companii vor avea stocare în cloud şi vor avea nevoie de reţele în bandă mare, de calitate înaltă, potrivit reprezentantului Huawei. În ceea ce priveşte conexiunile domestice în bandă largă, serviciile se dezvoltă rapid, deoarece oamenii lucrează şi studiază de acasă din cauza pandemiei. Casele se transformă din cămine în birouri şi săli de cursuri, iar experienţa utilizatorului devine esenţială pentru succesul în piaţă.

Pentru a fi mai competitivi pe piaţa conexiunilor în bandă largă pentru companii şi clienţi casnici, operatorii trebuie să se străduiască să ofere IMM-urilor linii private premium şi să garanteze o experienţă E2E optimă utilizatorilor casnici. Aceşti doi factori vor fi decisivi pentru creşterea pe termen lung.

Huawei a lansat, în acest context, soluţia OptiX SuperSite care foloseşte transmisia optică şi reţelele de acces în aceeaşi locaţie. Această inovaţie aduce trei îmbunătăţiri reţelei:

O "super" infrastructură: Tehnologia optică unică de dirijare a ghidului de undă permite introducerea dispozitivelor OXC în placă, astfel că echipamentele vor fi cu 80% mai mici. În plus, OXC oferă performanţe de ultimă generaţie şi implementează infrastructura Frog Hop care permite conectarea serviciului în cloud în doar 1ms.

O "super" experienţă: Tehnologia P2MP OTN a fost gândită pentru utilizatorii comerciali şi îmbunătăţeşte resursele existente pe bază de fibră de pe ODN, oferind linii private premium pentru numeroase IMM-uri din diverse industrii. Pentru utilizatorii domestici de bandă largă, s-a folosit primul super uplink F5G pe bază de OLT din industrie pentru implementarea E2E tranşată, asigurând astfel o experienţă superioară de utilizare.

O "super" bază: Locaţiile simplificate au cele mai eficiente costuri, iar resursele locale sunt folosite pentru a utiliza potenţialul maxim al fibrei otice. În plus, evoluţia constantă pe termen lung înseamnă că o reţea va putea funcţiona timp de zeci de ani, în timp ce costul total al reţelei este înjumătăţit pe perioada de utilizare.

Operatorii au la dispoziţie trei moduri (outdoor, cabinet sau CO), în funcţie de nevoile acestora.

Richard Jin a declarat că soluţia OptiX SuperSite este ca un portal de viteză mare în lumea digitală care oferă calitate deosebită, servicii complete şi acces direct pentru oraşele inteligente.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

12 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9205
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1335
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4728
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6802
Gram de aur (XAU)Gram de aur231.4488

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro