Orange Money lansează cardul de credit care le permite clienţilor să-şi aleagă beneficiile

A.P.
Companii / 27 ianuarie

Orange Money lansează cardul de credit care le permite clienţilor să-şi aleagă beneficiile

Orange Money lansează, în premieră în România, cardul de credit cu avantaje exclusive pentru plăţile la Orange, pachete de beneficii la alegerea clienţilor şi bani înapoi instant în cont la plata cumpărăturilor, scrie un comunicat de presă al Orange.

Noul card de credit Orange Money, un produs unic pe piaţa financiară din România, oferă tuturor utilizatorilor avantaje exclusive pentru plăţile la Orange:

3% bani înapoi instant în contul digital Orange Money la orice plată cu cardul de credit în magazinele Orange sau pe orange.ro, în limita a 100 de lei/tranzacţie.

12 rate fără dobândă pentru plăţile la Orange în valoare de minimum 300 de lei/tranzacţie.

Extra puncte Orange Thank You - câte un punct pentru fiecare tranzacţie cu cardul de credit.

În plus faţă de avantajele oferite pentru plăţile la Orange, cardul de credit Orange Money pune la dispoziţia clienţilor pachete cu beneficii extra care pot fi accesate în funcţie de nevoile de plată şi stilul de viaţă al acestora. Pachetele pot fi activate, dezactivate sau reactivate oricând pe perioada valabilităţii cardului de credit:

Pachetul Extra Save aduce clienţilor 7% bani înapoi instant în cont pentru plăţile la orice supermarket, în ţară sau în străinătate, în limita a 50 lei/lună.

Pachetul Extra Travel aduce clienţilor 7% bani înapoi instant în cont pentru plata cheltuielilor de călătorie în ţară sau în străinătate (bilete de avion, tren, feribot, rent-a-car, cazare, etc.) în limita a maximum 100 lei/lună; asigurare gratuită de călătorie pentru deţinătorul cardului şi membrii familiei şi 50% reducere la comisionul de conversie valutară pentru plăţile în străinătate.

Comisionul de administrare este de 20 de lei/lună în cazul pachetului Extra Save şi 30 de lei/lună pentru pachetului Extra Travel şi se percepe lunar, la aceeaşi dată la care a fost activat, doar pentru perioada valabilităţii acestuia. Fiecare pachet este valabil o lună şi se prelungeşte automat, dacă nu se solicită dezactivarea acestuia. Beneficiile rămân active până la expirarea valabilităţii lunare a pachetului, indiferent când se solicită dezactivarea acestuia. Administrarea cardului de credit şi a pachetelor cu beneficii extra se poate face direct din aplicaţia Orange Money.

În curând, solicitarea emiterii cardului va fi posibilă 100% digital, direct în aplicaţia Orange Money. La acest moment, emiterea cardului de credit Orange Money se poate face în orice magazin Orange, iar clientul primeşte răspuns pe loc cu privire la aprobarea limitei de credit. După aprobare, cardul de credit virtual este afişat în câteva minute în aplicaţia Orange Money şi poate fi utilizat imediat pentru plăţi online sau pentru plăţi mobile cu telefonul sau ceasul prin Apple Pay, Google Pay, Orange Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay. Emiterea unui card fizic este opţională.

Clienţii pot avea acces la o limită de credit între 1.600 şi 60.000 de lei, în limita a trei venituri nete lunare. Valabilitatea limitei de credit este de 5 ani, cu posibilitate de prelungire automată. Suma minimă de plată lunară este de 3%, iar perioada de graţie este de până la 46 de zile. Dobânda este fixă, 25% pe an. Cardul de credit Orange Money poate fi solicitat de către clienţii care au un număr de telefon mobil în reţeaua Orange.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

05 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8831
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0924
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4065
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6478
Gram de aur (XAU)Gram de aur223.0612

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
www.hipo.ro
HackITall2
Women Professionals in the Automotive Industry
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro