ORANGE ROMÂNIA4 startup-uri s-au alăturat programului Orange Fab

G.U.
Companii /

4 startup-uri s-au alăturat programului Orange Fab

Orange România anunţă patru noi colaborări în programul de accelerare Orange Fab cu startup-uri din zonele 5G şi infrastructuri de comunicaţii avansate, securitate cibernetică, obiecte conectate şi smart retail, conform unui comunicat de presă.

Prin Orange Fab, startup-urile primesc susţinere în implementarea proiectelor pilot pentru clienţii sau departamentele interne Orange. În funcţie de specificul fiecărui startup, echipele vor avea acces la tehnologii şi echipamente, mentorat tehnic sau de business pentru rafinarea produselor şi spaţiu de lucru sau întâlniri în 6 dintre cele mai importante hub-uri de tehnologie din ţară, prin Hub Pass. După implementarea cu succes a proiectelor pilot, startup-urile din Orange Fab pot primi acces la reţeaua de distribuţie naţională şi internaţională a Orange şi Orange Business Services.

După 3 ani de la lansare, numărul startup-urilor din Orange Fab ajunge la 25, odată cu acceptarea celor 4 noi companii:

Correct Networks - Packet Cloud, produsul dezvoltat de Correct Networks, este o platformă de virtualizare cu un nivel ridicat de securitate pentru viitoarele infrastructuri cloud şi servere edge pe 5G.

Rungutan - Prima platformă SaaS de API Load Testing, care oferă servicii de testare a capacităţii de susţinere a traficului pe un site sau aplicaţie mobilă şi suport pentru simularea exactă a paşilor unui utilizator.

OGOR - O platformă complexă pentru fermieri, dezvoltată folosind datele satelitare Copernicus, concentrată în jurul a trei piloni: un jurnal în timp real de observaţii satelitare, o comunitate construită ca un centru de colaborare pentru fermieri şi un îndrumar al activităţilor agricole.

Wisevoice - Servicii şi automatizare de voce de nivel uman, construite pentru a ajuta companiile să interacţioneze cu clienţii, partenerii şi angajaţii prin automatizarea serviciilor de voce şi scăderea costurilor.

Monica Obogeanu, Startup Programs Manager în cadrul Orange România, a declarat:"Orange Fab este în sine un proiect de tip startup. Pe măsură ce avansăm în lucrul cu echipele, rafinăm abordarea pe care o avem alături de startup-uri, domeniile de activitate pe care ne concentrăm şi beneficiile din program. Am ştiut de la început că va fi un efort de învăţare şi adaptare pe termen lung şi începem să vedem rezultate din ce în ce mai îmbucurătoare.

Avem deja câteva poveşti de succes remarcabile. Produsul dezvoltat de startup-ul Nestor este în curs de implementare la nivelul întregii organizaţii Orange România pentru evaluarea şi îmbunătăţirea performanţei şi experienţei angajaţilor companiei. SecurifAI a instalat produsul de supraveghere video cu abilităţi de inteligenţă artificială la Câmpia Turzii, într-un proiect complex gestionat de colegii din Orange Business Services. De asemenea, startup-ul uRADMonitor, parte din Orange Fab din 2017, a dezvoltat anul acesta, având la bază reţeaua LoRaWAN Orange, un proiect de monitorizare a calităţii aerului în Iaşi, după alte proiecte comune în Alba Iulia, Timişoara, Cluj-Napoca şi Bucureşti. Acestea sunt doar câteva exemple de rezultate obţinute în lucrul cu startup-urile, după 3 ani de program."

Orange Fab România este un program de accelerare corporate, conceput pentru a susţine antreprenorii în dezvoltarea de produse inovatoare şi distribuirea acestora pe plan local şi internaţional.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Hidroelectrica

Curs valutar BNR

15 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0172
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5274
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4853
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.4568

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro