Abonament gratuit

ORBAN DESPRE SĂRBĂTORILE PASCALE:"Nu e loc de niciun fel de relaxare, slujbele se transmit online"

M.I.
Miscellanea /

Ludovic Orban

Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, că măsurile luate de autorităţi nu se vor relaxa în perioada sărbătorilor pascale, credincioşii având posibilitatea să urmărească slujbele online sau la posturi de televiziune.

Prezent joi seara la TVR 1, Ludovic Orban a fost întrebat dacă se va menţine decizia privind închiderea bisericilor de Paşte.

"Poziţia pe care am prezentat-o este o poziţie clară. Eu cred că, deocamdată, nu este loc de niciun fel de relaxare. De altfel, cred că şi clerul a înţeles. Practic, orice credincios poate să urmărească slujbele. Slujbele se ţin în biserică, se transmit online sau prin televiziune, în cazul în care cultele au posturi de televiziune sau radio. Orice credincios poate să participe, chiar dacă nu fizic, sufleteşte la slujbă şi este extrem de important să nu se încalce măsurile care au fost stabilite, pentru că altfel există un risc major de răspândire a virusului, iar aici trebuie să ţinem cont şi de faptul că foarte mulţi credincioşi sunt persoane mai în vârstă, care sunt persoanele cele mai vulnerabile şi din cauza asta noi ne menţinem clar punctul de vedere", a declarat premierul, potrivit Agerpres.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. sica, relaxeaza-te tata! ca influenta ta in combatarea lui virusache e 0. esti decor! apropos, nu mai facem si noi niste anticipate.....ceva, locale in 2 tururi? hai sica, mai baga tu niste chestii sa obligi ciuma rosie sa te dea jos.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS