Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

ORBAN DUPĂ CE A FOST INFORMAT DE REVENIREA PSD CU MARCEL CIOLACU LA CONDUCEREŞtiţi vorba aia: "Încurcă-i drace"

D.I.
Politică /

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a fost întrebat, marţi, dacă se teme de o revenire a PSD cu Marcel Ciolacu la conducere şi a început să râdă. "Ştiţi vorba aia: «Încurcă-i drace»", a afirmat liderul liberal.

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte marţi într-o şedinţă în care este aşteptată demisia liderului partidului Viorica Dăncilă, ca urmare a rezultatului slab pe care aceasta l-a obţinut la alegerile prezidenţiale.

De asemenea, este posibil să fie solicitată şi demisia altor lideri ai partidului, în condiţiile în care mai mulţi dintre cei care au reacţionat luni, după anunţarea rezultatului scrutinului prezidenţial, au făcut referire la necesitatea mai mutor demisii şi a unui nou început pentru PSD.

În plus, se discută despre prluarea conducerii interimare a partidului de către preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS