Abonament gratuit

ORBAN, DUPĂ ÎNTÂLNIREA CU PMP: Nu avem divergenţe majore, sunt convins că ne vom înţelege

D.V.
Politică /

Ludovic Orban

Ludovic Orban

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că întâlnirea cu reprezentanţii PMP a fost una pozitivă, fiind discutate teme importante care trebuie rezolvate de viitoarea guvernare şi o dorinţă de colaborare în continuare. El a spus că PMP are disponibilitatea de a "participa cu specialişti la rezolvarea marilor probleme cu care se confruntă România", iar nivelul de implicare va fi stabilit la întâlnirile următoare. "Nu avem divergenţe majore, sunt convins că ne vom înţelege şi că parlamentarii PMP vor susţine Guvernul", a mai spus Orban.

"Am constatat că nu avem divergenţe majore, de altfel PNL împreună cu PMP colaborează în opoziţie de aproape trei ani de zile, am susţinut împreună foarte multe demersuri comune şi ne-am înţeles în cele mai multe privinţe. Şi discuţia de astăzi a fost o discuţie pozitivă în care am stabilit teme importante care trebuie rezolvate de viitoarea guvernare şi o dorinţă de colaborare în continuare", a declarat Ludovic Orban miercuri seară, după întâlnirea cu delegaţia PMP.

El a spus că s-a discutat şi despre participarea PMP la guvernare, dar nu s-a luat o decizie.

"Există disponibilitatea lor de a participa cu specialişti la rezolvarea marilor probleme cu care se confruntă România. Vom stabili practic nivelul de implicare la următoarea discuţie", a explicat el.

Orban a spus că sunt două runde de negocieri, prima urmând să continue joi şi vineri, iar a doua urmând să fie probabil marţi şi miercuri.

Întrebat în ce măsură este sigur pe cele 18 voturi ale PMP, Orban a răspuns: "PNL şi PMP sunt membre în PPE, avem foarte multe puncte comune, foarte multe activităţi, de altfel colaborăm la nivel european şi colaborăm şi în România de o bună bucată de vreme. Nu avem divergenţe majore, sunt convins că ne vom înţelege şi că parlamentarii PMP vor susţine Guvernul".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie