ORBAN:"Nu există un blocaj în coaliţie privind Avocatul Poporului, şefia TVR şi a Radioului public"

J.P.
Politică / 08 martie

"Nu există un blocaj în coaliţie privind Avocatul Poporului, şefia TVR şi a Radioului public"

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a afirmat luni că nu există un blocaj la nivelul coaliţiei guvernamentale cu privire la Avocatul Poporului, şefia TVR şi conducerea Radioului public, menţionând că atunci când vor fi luate decizii, ele vor fi prezentate public, relatează Agerpres.

"Nu există niciun blocaj. Când vom lua o decizie pe temele TVR, Radio, Avocatul Poporului şi alte entităţi, le vom prezenta public", a declarat liderul PNL la Parlament.

El nu a dorit să precizeze care este prima opţiune a PNL în ceea ce priveşte funcţia de Avocat al Poporului sau şefia TVR.

Potrivit preşedintelui Camerei Deputaţilor, obiectivul este de a garanta "un avocat care să apere drepturile cetăţenilor", "o televiziune obiectivă, eficientă, care să informeze corect, care să aibă cu adevărat emisiuni culturale şi educative şi care să fie totuşi un reper în funcţionarea mass-media".

"Obiectivele noastre nu sunt să negociem persoane, ci, până la urmă, să asigurăm revenirea în cadrul misiunii pe care o au şi în cadrul prevederilor legale a acestor instituţii importante pentru societatea românească", a arătat Orban.

Cu privire la stadiul în care se află procesul de revocare a Avocatului Poporului, Orban a reamintit că au fost sesizate Comisiile juridice din Parlament.

"În momentul în care se va dezbate în Comisiile juridice şi vom avea un raport, vom înainta această propunere în dezbaterea plenului Camerelor reunite", a conchis Orban.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

15 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9245
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1111
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4560
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6701
Gram de aur (XAU)Gram de aur231.0234

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro