Organizatorul Festivalului Nostalgia, amendat cu 26.000 de lei pentru zgomot şi distrugerea spaţiului verde în Parcul Izvor

S.B.
Miscellanea / 1 iulie

Organizatorul Festivalului Nostalgia, amendat cu 26.000 de lei pentru zgomot şi distrugerea spaţiului verde în Parcul Izvor

Organizatorul Festivalului Nostalgia a încălcat normele de protecţie a mediului şi pe cele de convieţuire socială, tulburând liniştea publică a locuitorilor din zona Parcul Izvor, a concluzionat Direcţia Generală de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti, informează news.ro.

Astfel pentru folosirea neautorizată şi distrugerea spaţiului verde din parc, organizatorul festivalului a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 20.000 lei.

Totodată, potrivit Legii 24/2007 privind privind reglementarea şi administrarea spaţiilor verzi din intravilanul localităţilor, acestuia i s-a pus în vedere readucerea spaţiului verde la starea iniţială. De asemenea, poliţiştii locali ai D.G.P.L.C.M.B. au mai constatat că, pe durata celor trei zile de festivalul, nivelul muzicii difuzată prin folosirea instalaţiilor de sonorizare a depăşit frecvent nivelul maxim admis de lege.

Pentru disconfortul creat locuitorilor zonei, organizatorul a fost sancţionat contravenţional, în fiecare noapte de concert, conform Legii 61/1991, cu amenzi în valoare totală de 6.000 de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

17 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.8849
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8018
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0503
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8119
Gram de aur (XAU)Gram de aur273.7366

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro