OTP Bank România acordă o finanţare de 8 milioane de euro dezvoltatorului imobiliar Scallier

G.D.
Bănci-Asigurări / 28 aprilie

OTP Bank România acordă o finanţare de 8 milioane de euro dezvoltatorului imobiliar Scallier

OTP Bank România continuă să sprijine economia locală şi sectorul de retail prin finanţarea unor proiecte solide, care contribuie la dezvoltarea comunităţii şi au un impact redus asupra mediului, şi acordă o finanţare de 8 milioane de euro companiei de investiţii imobiliare în retail, Scallier, pentru construcţia parcului comercial Funshop Park Turda, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, proiectul de retail Funshop Park Turda, dezvoltat de Scallier, va pune la dispoziţia viitorilor chiriaşi circa 9.000 metri pătraţi de spaţii comerciale, construite pe un teren cu o suprafaţă de 24.000 mp, iar galeria de retail va include aproximativ 18 magazine şi minimum 270 de locuri de parcare.

De asemenea, OTP Bank România a finanţat şi dezvoltarea Funshop Park Focşani, inaugurat anul trecut, al doilea proiect de retail al Scallier în România după finalizarea parcului comercial din Roşiori de Vede, pe care l-a inaugurat în 2021.

"Prin acest proiect interesant de retail marcăm o nouă etapă a parteneriatului cu Scallier la nivel local. Acest tip de proiect demonstrează un model de business durabil şi adaptat timpurilor actuale, care aduce retailul modern şi sigur în oraşe active de dimensiuni medii, precum Turda, şi denotă foarte multă grijă în ceea ce priveşte impactul de mediu asupra comunităţii. Hotărârea Scallier de a dezvolta un standard verde de parc de retail, împreună cu buna poziţionare şi mixul de chiriaşi internaţionali, ne-au oferit oportunitatea de a ne implica şi de a susţine acest proiect, pentru a contribui la dezvoltarea retailului local", a declarat Gyula Fater, CEO al OTP Bank Romania.

"Apreciem angajamentul OTP Bank România faţă de dezvoltarea activităţii noastre locale. Colaborarea cu parteneri care au o asemenea reputaţie bine stabilită ne motivează să realizăm proiecte de investiţii de calitate, care, pe lângă atingerea obiectivelor de business urmărite, sprijină şi comunităţile locale. Dezvoltăm în mod activ noi proiecte şi căutăm noi oportunităţi de investiţii pe piaţa din România, prin urmare sperăm să dezvoltăm acest parteneriat printr-o nouă dezvoltarea imobiliară", a declarat Wojciech Jurga, Managing Partner al Scallier.

OTP Bank este implicată în finanţarea companiilor locale, continuă să sprijine modele de afaceri durabile care se adaptează la condiţiile în continuă evoluţie şi este un partener dedicat în finanţarea dezvoltărilor imobiliare comerciale care respectă mediul înconjurător. Parcul de retail din Turda va fi certificat prin standardul internaţional de evaluare ecologică BREEAM, asemenea tuturor proiectelor dezvoltate de Scallier în România.

Parcul de retail Funshop Pak Turda va fi dat în folosinţă la finalul celui de-al treilea trimestru al anului. În prezent nu există alte proiecte moderne de retail în Turda, iar alături de hypermarketul Kaufland, care va funcţiona ca ancoră pentru proiectul comercial, noul parc va deveni un punct de reper al oraşului. Printre chiriaşi se numără Tedi, Hervis Sports, New Yorker, DM, Flanco, Animax, KIK sau Noriel, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Oct. 2022
Euro (EUR)Euro4.9480
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0712
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1139
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6665
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.7335

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

ccib.ro
solarenergy-expo.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro