OTP Bank România - distribuitor pentru fondurile de investiţii ale Eurobank Fund Management

E.O.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 5 decembrie 2018

OTP Bank România a încheiat un parteneriat cu Eurobank Fund Management Company (Luxemburg) pentru distribuţia fondurilor de investiţii din ţara noastră. Conform unui comunicat de presă, începând cu 1 decembrie, OTP Bank România devine distribuitor şi agent de plată pe piaţa autohtonă pentru fondurile mutuale de investiţii administrate de compania Eurobank Fund Management.

"Parteneriatul cu Eurobank Fund Management Company este o oportunitate de creştere a portofoliului OTP Bank România, atât în cazul produselor de investiţii, cât şi în ceea ce priveşte numărul clienţilor investitori. În prezent, banca distribuie peste 50 de fonduri deschise de investiţii, administrate de companii renumite de asset management, iar prin intermediul acestui parteneriat vom putea oferi clienţilor noştri o gamă complexă de alternative investiţionale", a declarat Corina Stoica, Director Direcţia Private Banking şi Consultanţă Financiară OTP Bank România.

Fondurile distribuite sunt gestionate de societăţi de administrare a investiţiilor din România, precum OTP Asset Management SAI SA, şi din Luxemburg, precum NN Investment Partners sau Franklin Templeton Investments.

Pe langă fondurile de investiţii, OTP Bank Româ-nia oferă un portofoliu larg de servicii de economisire competitive pe piaţa locală, precum depozite la termen avantajoase, programul de economisire automată sau cont de economii.

GALA BURSA 2022
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0120
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7274
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.4903

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro