OTP Bank România iniţiază programul GirlPower

S.B.
Bănci-Asigurări / 09 septembrie

OTP Bank România iniţiază programul GirlPower

OTP Bank România iniţiază GirlPower, programul de mentorat al băncii condus de Roxana Hidan, Director General Adjunct, coordonator al Diviziei de Afaceri şi Mara Cristea, Director General Adjunct, coordonator a Diviziei Finanţe şi Planificare, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Obiectivul programului este de a genera oportunităţi de dezvoltare personală şi, mai ales, profesională femeilor tinere, cu vârsta cuprinsă între 18-26 de ani.

Pentru înscriere, nu sunt necesare calificări speciale, programul fiind deschis candidatelor eligibile în baza vârstei. În urma înscrierilor, două finaliste vor avea oportunitatea de a colabora cu Roxana Hidan şi Mara Cristea, mentorii GirlPower.

La finalul celor şase luni de mentorat, finalistele vor primi câte o bursă în valoare de 3.000 de euro şi vor avea şansa să îşi aleagă, împreună cu mentorul său, un program de formare profesională, un curs, studii de masterat sau de specialitate, în valoare bursei acordate din partea OTP Bank România. Cursurile vor fi plătite direct de instituţia bancară.

"GirlPower se concentrează pe ce este dincolo de aparenţe când vine vorba de o femeie: ea înseamnă putere, curaj, determinare, calităţi care stau la baza unei societăţi autentice. Lumea afacerilor are nevoie de mai multe tinere, care să ocupe inclusiv poziţii de top management. De aceea mă implic activ şi aleg să-mi manifest solidaritatea feminină. GirlPower este, practic, o invitaţie pentru ele de a fi deschise, temerare şi dispuse să viseze departe", a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct, OTP Bank România.

"Cu siguranţă, GirlPower îmi va oferi o perspectivă mai amplă asupra noii generaţii de femei şi asupra provocărilor din viaţa lor. După înţelegerea nevoilor finalistei, în cele şase luni de mentorat, mă voi concentra pe a găsi răspunsuri la aceste nevoi prin exerciţii, dialog şi exemple. Gândesc acest program ca un capitol foarte important în viaţa tinerei respective, un capitol care îi poate deveni reper, cel puţin o perioadă de timp. Personal, îmi propun să împărtăşesc din experienţa, trăirile şi cunoştinţele mele. Vreau GirlPower să fie un transfer de informaţii care să ducă la o creştere", a menţionat Mara Cristea, Director General Adjunct, coordonator a Diviziei Finanţe şi Planificare.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ma deranjeaza sexismul la vedere. La arte is pline de printese, care pot alege visul lor, ca dupa vine maritatul, si totul o sa fie bine. Nu trebuie castigat existenta, si oricum arta se face pe bani publici. Chiar daca ii vorba de doua sosete puse in X, arta este, si prin urmare merita taxele noastre. Si cum nimic nu-i prea mult, si nimic de ajuns, si banca OTP o ia pe aratura. Curand imi desfintez contul la ei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
Dtlawyers
BTPay
Apanova

Curs valutar BNR

27 Oct. 2021
Euro (EUR)Euro4.9486
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2693
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.6485
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8647
Gram de aur (XAU)Gram de aur245.2878

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

eximbank.ro
gerocossen.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro