OTP Bank România lansează campania "Primăvara cu zero costuri"

R.S.
Bănci-Asigurări / 15 aprilie

OTP Bank România lansează campania "Primăvara cu zero costuri"

OTP Bank România lansează campania "Primăvara cu ZERO costuri", prin care atât persoanele fizice, cât şi antreprenorii beneficiază de oferte atractive, cu zero costuri pe întreaga durată de valabilitate a contractelor semnate în cadrul campaniei, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, oferta de primăvară este disponibilă şi 100% online pentru ambele categorii de clienţi, facilitând persoanelor fizice şi celor juridice sa acceseze rapid, comod şi eficient produse şi servicii bancare cu zero costuri.

"Consumul de servicii bancare online continuă această tendinţă de creştere puternică, odată cu creşterea numărului de clienţi care adoptă şi migrează treptat către zona digitală, generând noi recorduri de tranzacţii. Campania cu zero costuri este modul în care noi susţinem an de an această nevoie a clienţilor noştri pentru soluţii bancare eficiente. Astfel, vrem să îi asigurăm că pe parcursul procesului de vânzare în care suntem implicaţi experienţa lor bancară nu se va schimba, iar până la finalizarea tranzacţiei suntem concentraţi pe furnizarea de soluţii bancare eficiente şi accesibile. Avem de partea noastră performanţa financiară a anului trecut şi o echipă devotată să ofere servicii de înaltă calitate, astfel încât clienţii OTP Bank România să poată beneficia de cele mai atractive oferte", a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct şi coordonator al Diviziei de Afaceri, OTP Bank România, conform sursei citate.

Oferta destinată clienţilor persoane fizice:

În cadrul campaniei Primăvara cu OTP Lejer şi ZERO costuri, desfăşurată în perioada 15 aprilie - 28 iunie, clienţilor le este oferit Pachetul de produse şi servicii bancare OTP Lejer, care include multiple beneficii: conturi curente fără comisioane, card de debit fără costuri, retrageri numerar nelimitate fără taxe la orice ATM din România, precum şi primele două retrageri lunare gratuite de numerar de la orice ATM din străinătate. În plus, nu există costuri de administrare pentru SmartBank şi OTPdirekt, iar alertele SMS pentru primirea de bani sau efectuarea plăţilor cu cardul, mobilul sau prin OTPdirekt sunt şi ele gratuite, se precizează în comunicat.

Clienţii noi persoane fizice care doresc să beneficieze de avantajele campaniei, pot aplica direct în sucursalele OTP Bank până pe 31 mai 2024 sau online aici până la data de 28 iunie 2024. Tot până la 28 iunie, clienţii trebuie să încaseze minim 100 de lei în contul curent în lei deschis în cadrul pachetului. Pentru a beneficia de avantajele menţionate, clienţii trebuie să îndeplinească condiţiile de deschidere a pachetului şi de încasare conforme cu Regulamentul Campaniei.

Oferta destinată clienţilor persoane juridice:

Campania Primăvara cu ZERO costuri pentru Antreprenori, desfăşurată în perioada 15-28 aprilie 2024, este adresată persoanelor juridice, indiferent de forma de organizare, care nu au mai fost şi nu sunt în prezent clienţi OTP Bank.

Pentru a beneficia de avantajele acestei oferte, antreprenorii au posibilitatea de a se înscrie pe website-ul dedicat, unde au la dispoziţie două opţiuni: fie completează formularul online de înscriere şi vor fi contactaţi, sau îşi pot deschide contul 100% online, cu condiţia îndeplinirii criteriilor de eligibilitate, se arată în comunicat.

Noii clienţi vor beneficia de:

Cont curent cu zero costuri, oricâte conturi, indiferent de valută;

Număr nelimitat de plăţi interbancare în lei, gratuite, efectuate prin OTPdirekt şi SmartBank;

Abonament OTPdirekt gratuit pentru un utilizator;

Card debit Visa Business în lei - emitere şi administrare gratuită;

O aplicatie Soft POS, pentru care se aplică un comision de doar 0,70% comision la procesarea tranzacţiilor prin Soft POS, indiferent de rulaj.

Clienţii persoane juridice care doresc să acceseze oferta campaniei Primăvara cu ZERO costuri pentru Antreprenori pot aplica online aici în condiţiile prezentate în cadrul Regulamentului Campaniei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Lansare carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

24 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5940
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0203
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8371
Gram de aur (XAU)Gram de aur345.4718

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
tophotelconference.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb