Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

OTP Bank România lansează depozitul aniversar la 15 luni

M.A.I.
Bănci-Asigurări /

OTP Bank România lansează depozitul aniversar la 15 luni

OTP Bank România lansează, cu ocazia împlinirii a 15 ani de activitate pe piaţa locală, oferte aniversare la depozitele în lei, pentru termenele de 4 şi respectiv 9 luni, precum si o ediţie specială, depozitul aniversar pe 15 luni, cu o dobândă pe întreaga perioadă de până la 5%, arată un comunicat remis Redacţiei noastre.

Depozitul la termen în lei constituit pe 15 luni are o dobândă competitivă pe piaţă pentru această perioadă, dobândă ce poate ajunge la 4% pe an, respectiv 5% pe întreaga perioadă de 15 luni a produsului, dacă depozitul este constituit online, prin serviciul OTPdirekt.

Roxana Hidan, Deputy CEO Divizia Retail, în cadrul OTP Bank România, a declarat: "Această aniversare a OTP Bank România marchează un reper important în evoluţia companiei noastre, unul de care ne putem bucura din plin doar celebrându-l împreună cu clienţii noştri. De aceea am şi lansat aceste produse avantajoase: sunt adecvate profilului acestora şi conforme cu strategia noastră de încurajare a economisirii şi a unui comportament financiar responsabil".

Cei care optează pentru aceste produse promoţionale au comisioane zero pentru deschiderea, administrarea, lichidarea anticipată a depozitului şi retragerea sumei din depozit in ziua scadentei, indiferent dacă depozitul a fost constituit prin OTPdirekt sau într-o sucursală a băncii.

Suma minimă necesară pentru constituirea unui depozit aniversar este de 2000 de lei. În plus, clientul poate alege la scadenţă între prelungirea automată a depozitului, cu sau fără capitalizarea dobânzii (opţiune valabilă pentru termenele de 4 şi 9 luni), sau lichidarea automată în contul curent, transmite acelaşi comunicat.

Oferta se adresează persoanelor fizice şi este valabilă până pe 31 octombrie 2019.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie