OTP Bank România lansează "Fresh Cash", depozitele la termen de 6 şi 12 luni în lei cu dobândă de până la 5,30% pe an

G.D.
Bănci-Asigurări / 25 mai

OTP Bank România lansează "Fresh Cash", depozitele la termen de 6 şi 12 luni în lei cu dobândă de până la 5,30% pe an

OTP Bank România lansează campania "Depozite la termen de 6 şi 12 luni în lei «Fresh Cash»" care o plasează în topul băncilor cu cele mai mari dobânzi la depozitele nou constituite în lei, conform unui comunicat remis redacţiei. Clienţii vor putea astfel obţine o dobândă de până la 5,30% pe an pentru depozitul "Fresh Cash" la termen pe 12 luni, cu ZERO comisioane de deschidere, lichidare şi retragere numerar. Cel din urmă beneficiu se aplică în cazul retragerilor de numerar provenite din depozitele la termen la data scadenţei.

Potrivit sursei citate, depozitele pot fi accesate atât în cadrul sucursalelor, obţinând o dobândă de până la 5,10%, cât şi prin canalele digitale ale băncii. Clienţii care optează pentru deschiderea depozitelor prin serviciul de Mobile Banking - SmartBank - sau prin serviciul de Internet Banking - OTPdirekt - vor beneficia de un bonus de +0,2%, însemnând în total o dobândă de până la 4,80% pe an pentru depozitele la termen în lei pe 6 luni, respectiv o dobândă de până la 5,30% pe an pentru depozitele la termen constituite pe 12 luni, în lei.

Campania se adresează clienţilor noi sau existenţi care doresc constituirea unui depozit din fonduri noi, pentru o sumă de minimum 1000 lei.

La scadenţă, clienţii pot opta pentru prelungirea automată a depozitului, cu sau fără capitalizare.

Oferta este valabilă până pe 18 iulie 2022 pentru depozitele constituite din sumele suplimentare ale clientului, calculate faţă de deţinerile existente în conturile curente şi produsele de economisire şi investiţii ale OTP Bank, la data de 17 mai 2022.

Regulamentul şi dobânzile Fresh Cash sunt disponibile pe website-ul OTP Bank: https://www.otpbank.ro/ro/depozit/fresh-cash, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
csalb.ro
BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

01 Iul. 2022
Euro (EUR)Euro4.9461
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7286
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9311
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7088
Gram de aur (XAU)Gram de aur273.0029

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro