OTP Bank România participă la finanţarea sindicalizată acordată grupului Holde Agri Invest

F.D.
Bănci-Asigurări / 15 mai

OTP Bank România participă la finanţarea sindicalizată acordată grupului Holde Agri Invest

OTP Bank România a participat la acordarea creditului sindicalizat pentru unul dintre cei mai importanţi jucători din sectorul agricol local, Holde Agri Invest, în valoare de 30,5 milioane lei şi 26,7 milioane euro, împreună cu Banca Transilvania, care a acţionat în calitate de aranjor principal al tranzacţiei, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Creditul sindicalizat atras de grupul Holde Agri Invest pentru susţinerea obiectivelor de dezvoltare şi extindere a operaţiunilor locale este structurat în patru linii de finanţare distincte. Astfel, prima linie de finanţare, în valoare de 30,5 milioane de lei, este alocată pentru susţinerea capitalului de lucru.

Alte trei linii de finanţare, cu o valoare totală de 26,7 milioane de euro, vor fi utilizate pentru achiziţionarea de echipamente şi utilaje agricole moderne, precum şi pentru investiţii în elemente de logistică şi construcţia şi modernizarea capacităţilor de însilozare. De asemenea, fondurile vor fi utilizate şi pentru creşterea amprentei producătorului, prin achiziţionarea de ferme şi terenuri agricole, se mai arată în comunicat.

"Sprijinim activ dezvoltarea sectorului prin parteneriate solide construite cu antreprenori şi producători agricoli din Romania şi suntem încântaţi să participăm la această finanţare sindicalizată acordata grupului Holde Agri Invest, unul dintre liderii domeniului. Susţinem, astfel, planuri de investiţii pentru o agricultură locală performantă, extinderea şi modernizarea unor ferme de referinţă şi producţia de bunuri agricole româneşti pentru piaţa locală. În acelaşi timp suntem bucuroşi să observăm conturarea unei tendinţe care va accelera în următorii ani, aceea prin care agribusinessul local apelează din ce în ce mai des la instrumentele alternative de finanţare, pentru a pune în aplicare strategiile de creştere pe termen lung şi a creşte performanţa domeniului", a declarat Alexandru Neagu, Director large Corporate, OTP Bank România.

Apanova
BTPay
Electromagnetica
hidroelectrica.ro
asbis.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

22 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9675
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6709
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1538
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7134
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.1272

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb