Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

OTP Bank România premiată pentru "Creditul Ipotecar"

Bănci-Asigurări /

OTP Bank România premiată pentru "Creditul Ipotecar"

OTP Bank România a obţinut premiul pentru "Creditul ipotecar" la categoria Produsul Retail al anului în cadrul Galei Financial Leaders' Hall of Fame, ediţia a XIX-a, 2019.

"Ne dorim să avem un aport important în creşterea gradului de accesibilitate a populaţiei la creditare, aşadar responsabilitatea noastră este să identificăm soluţii cât mai eficiente de creditare. Este al doilea premiu pe care îl primim, fapt ce confirmă că avem un produs foarte bun pe piaţă pe acest segment. În linie cu noua strategie, vom continua să dezvoltăm produse uşor accesibile, în beneficiul clienţilor noştri" a declarat Roxana Hidan, Deputy CEO Divizia Retail, în cadrul OTP Bank România.

OTP Bank România a lansat în septembrie creditul ipotecar cu dobândă fixă în primii cinci ani. Produsul vine în întâmpinarea tendinţei pieţei bancare privind oferta de creditare adresată persoanelor fizice pentru investiţii imobiliare şi achiziţii, fiind totodată aliniat cu strategia de creştere a veniturilor aferente volumelor de credite acordate de OTP Bank în piaţa din România.

În cadrul Galei Financial Leaders' Hall of Fame, organizată de revista Business Arena au participat peste 200 de reprezentanţi din sectoarele financiar şi bancar.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Business Card
BTPay
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Hotel Marshal Garden

ENGLISH SECTION

more articles

Anvergura
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS