OTP Group dublu premiată pentru "Cea mai buna bancă IMM în 2022"

Comunicate de presă / 27 octombrie 2021

OTP Group dublu premiată pentru "Cea mai buna bancă IMM în 2022"

Grupul OTP Bank a câştigat două premii în cadrul ediţiei din acest an a competiţiei Global Finance: "Cea mai bună bancă IMM din CEE", respectiv "Cea mai bună bancă IMM din Ungaria". Competiţia onorează instituţiile financiare care oferă suport clienţilor business din categoriile micro, mici şi mijlocii, mai ales având în vedere rolul critic al acestora în contextul COVID-19, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Întreprinderile mici şi mijlocii au fost cele mai afectate de pandemia COVID-19 şi vor juca un rol critic în recuperarea oricărei ţări", a declarat Joseph Giarraputo, directorul editorial al Global Finance. "Global Finance a lansat noul său program de premiere pentru IMM-uri în semn de recunoaştere a acestui fapt. Este un moment unic şi important pentru a oferi instituţiilor financiare, care servesc cel mai bine IMM-urilor, oportunitatea de a fi onoraţi pentru serviciile şi sprijinul pe care le oferă."

Editorii Global Finance au selectat câştigătorii pentru Best SME Bank Awards 2022 atât pe baza informaţiilor transmise de bănci şi a research-urilor independente, cât şi cu contribuţii din industrie: directori şi experţi în tehnologie. Global Finance a folosit un algoritm propriu bazat pe criterii cum ar fi: cunoaşterea industriei şi a nevoilor IMM-urilor, amploarea produselor şi serviciilor oferite, poziţionarea în piaţă şi inovaţia.

Evaluările din acest an se bazează pe performanţa din perioada 1 aprilie 2020 - 31 martie 2021. Câştigătorii sunt acele bănci care răspund cel mai bine de pe piaţă nevoilor specializate ale IMM-urilor.

Cu o istorie de peste 35 de ani, premiile Global Finance sunt un standard de excelenţă pentru bănci şi parteneri corporate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

21 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9449
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3614
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7821
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9178
Gram de aur (XAU)Gram de aur257.2300

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro