Ovidiu Năstase, fostul şef adjunct de la ANAF, devine directorul financiar al Appraisal & Valuation

G.D.
Piaţa de Capital / 16 mai

Ovidiu Năstase, fostul şef adjunct de la ANAF, devine directorul financiar al Appraisal & Valuation

Appraisal & Valuation SA (deţinătorul brandului NAI România şi unul dintre liderii pieţei de evaluări, indicativ bursier APP) anunţă recrutarea lui Ovidiu Năstase, fostul Şef adjunct al Administraţiei Finanţelor Publice Sector 1 în perioada 2020 - 2022 şi al Administraţiei Finanţelor Publice Sector 6, în perioada 2009 - 2017, conform unui comunicat remis redacţiei. Experienţa profesională numără peste 20 de ani de activitate, timp în care Ovidiu Năstase a ocupat importante poziţii de conducere în Administraţiile Finanţelor Publice din Bucureşti.

"Cunosc îndeaproape problemele cu care se confruntă antreprenorii, însă când vine vorba de lege, nu există cale de mijloc. Compania se află sau nu în legalitate, iar această stare de fapt nu suportă negociere. La Appraisal & Valuation, voi sprijini companiile să intre în perfectă legalitate, să îndrăznească mai mult şi să devină mult mai profitabile. Controalele ANAF sunt întotdeauna binevenite pentru că oferă antreprenorilor o confruntare cu adevărul. Ceea ce nu se verifică de către administrator, nu se întâmplă. Însă, riscurile nu se opresc aici. Antreprenorii care nu vor gestiona eficient fluxurile de numerar pot produce pierderi importante propriilor companii. Pentru a preveni orice posibile pierderi, amenzi sau sancţiuni care pot tulbura activitatea de zi cu zi, recomand companiilor o serie de audituri periodice. Codul Fiscal poate părea uneori dificil de descifrat, însă obligaţiile şi responsabilităţile administrării unei afaceri sunt cel puţin la fel de importante precum profiturile. La Appraisal & Valuation, rolul meu principal este să identific problemele financiare ale clienţilor şi să ofer soluţii, astfel încât antreprenorii vor lua cele mai bune decizii în timp util", a declarat Ovidiu Năstase, noul director financiar al Appraisal & Valuation.

"Livrăm ceea ce am promis investitorilor noştri: dezvoltare continuă prin adăugarea unor noi servicii pe orizontală, complementare cu cele de evaluare. Ovidiu Năstase va crea servicii financiare care se vor adresa atât clienţilor deja existenţi, cât şi celor care încă nu ne-au trecut pragul. Know-how-ul, experienţa şi claritatea sunt instrumentele cu care noul nostru director financiar va ajuta în mod real companiile româneşti. Obiectivul nostru principal este să sprijinim afacerile să crească rapid şi previzibil, sănătos. Depindem de succesul clienţilor noştri, de aceea, prin această recrutare cheie, le asigurăm contextul de a se putea dezvolta conform viziunii lor,'' a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA.

Acţiunile Appraisal & Valuation SA sunt listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (piaţa AeRO) a Bursei de Valori Bucureşti. Compania a derulat un plasament privat de acţiuni, care s-a desfăşurat cu succes. Plasamentul privat de acţiuni, precum şi operaţiunile specifice listării la bursă au fost intermediate de broker-ul TradeVille, subliniază sursa citată.

Strategia Appraisal and Valuation SA de a performa pe piaţa de capital include atragerea în echipă a celor mai buni specialişti de pe piaţă, crearea unor divizii noi, achiziţii de companii din acelaşi domeniu de activitate şi arii conexe, precum şi extinderea serviciilor şi a platformelor digitale atât la nivel local, cât şi international, se mai arată în comunicat.

Ziarul BURSA

05 iulie
Conferinţa “Piaţa financiar-bancară, la graniţa dintre pandemie şi război”
Apanova
csalb.ro
BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

04 Iul. 2022
Euro (EUR)Euro4.9448
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7348
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9342
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7408
Gram de aur (XAU)Gram de aur274.8111

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro