PAID este pregătit să despăgubească proprietarii care au poliţa PAD valabilă şi au fost afectaţi de cutremure

G.D.
Miscellanea / 16 februarie

PAID este pregătit să despăgubească proprietarii care au poliţa PAD valabilă şi au fost afectaţi de cutremure

În contextul evenimentelor seismice produse în România în ultimele zile, Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) reiterează faptul că societatea are capacitatea, în orice moment, să gestioneze daunele apărute şi este pregătită să despăgubească proprietarii de locuinţe afectaţi, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Astfel, reconfirmăm faptul că fondurile proprii ale PAID sunt suficiente pentru a răspunde cererilor existente. Totodată, amintim faptul că, în cazul unui dezastru major, PAID beneficiază de cel mai mare program de reasigurare din Europa Centrală şi de Est, în valoare de 1 miliard de euro, pentru reconstrucţia locuinţelor asigurate în faţa celor trei riscuri de calamitate", adaugă reprezentanţii PAID.

Din punct de vedere operaţional, PAID monitorizează permanent procesul de instrumentare a daunelor astfel încât plata să se facă în cel mai scurt timp.

"PAID este preocupat în permanenţă de a facilita accesul cetăţenilor la despăgubiri. În prezent derulăm un proiect de optimizare şi digitalizare a întregului proces de anunţare, constatare, evaluare şi plată a daunelor, pentru a asigura un flux informaţional cât mai rapid şi eficient. Am semnat şi vizăm noi parteneriate cu instituţiile statului, pentru obţinerea documentelor necesare, astfel încât asiguraţii să nu fie nevoiţi să facă drumuri după acte care pot fi obţinute prin automatizarea unor procese", a explicat Nicoleta Radu, Director General al PAID.

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) asigură protecţie financiară în faţa fenomenelor naturale pentru toţi proprietarii de locuinţe care au PAD valabil. Totodată, PAID investeşte în informarea şi educarea cetăţenilor cu privire la importanţa acestei rezerve financiare care ajută comunităţile să depăşească situaţii de criză, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. asiguratori au confirmat! sunt o mare TZEAPA

    contractul cu litere minuscule ascunde diverse clauze

    ca sa nu primesti despagubirile 

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

02 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9633
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6099
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0913
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7790
Gram de aur (XAU)Gram de aur293.6078

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro