PAID îşi majorează capitalul social la 77,37 milioane lei prin încorporarea rezervelor

S.B.
Bănci-Asigurări / 29 iunie

PAID îşi majorează capitalul social la 77,37 milioane lei prin încorporarea rezervelor

Pool-ul de Asigurare împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) începe demersurile de majorare a capitalului social, de la 19,34 milioane lei la 77,37 milioane lei, prin încorporarea de rezerve rezultate din profiturile nerepartizate din anii trecuţi, informează Agerpres.

Conform sursei citate, decizia Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor din 27 iunie 2022 va fi supusă aprobării Autorităţii de

Supraveghere Financiară, conform prevederilor legale aplicabile.

"Decizia acţionarilor vine ca o validare a strategiei PAID, demonstrând încrederea pe care aceştia o au în activitatea societăţii. De acest semnal puternic de stabilitate se bucură atât echipa noastră, cât şi clienţii, respectiv partenerii noştri. Apreciem sprijinul acordat de investitorii PAID şi ne continuăm misiunea de a asigura un viitor mai uşor de reconstruit pentru toţi cei care se conformează legii şi îşi asigură locuinţele", a declarat Nicoleta Radu, director general PAID.

Conform deciziei Adunării Generale a Acţionarilor PAID, capitalul social se majorează la o valoare de patru ori mai mare faţă de cea actuală, în contextul existenţei unor rezerve constituite din profiturile nerepartizate în anii precedenţi. De asemenea, acţionarii şi-au dorit corelarea dimensiunii şi expunerii companiei cu valoarea capitalului social, ca mesaj pozitiv pentru piaţă şi parteneri.

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) este o societate de asigurare-reasigurare, cu capital privat, formată prin asocierea societăţilor de asigurare pentru încheierea de asigurări obligatorii de locuinţă, în conformitate cu prevederile Legii nr. 260/2008. Conform prevederilor legii, PAID administrează sistemul de asigurare obligatorie a locuinţelor, care acoperă trei riscuri de bază specifice României: - Cutremur - Inundaţii - Alunecări de teren.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

10 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.9132
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8027
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0576
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8083
Gram de aur (XAU)Gram de aur277.1595

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro