Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

PÂNĂ ÎN 2020Coca-Cola investeşte 117 milioane euro în Polonia

Ziarul BURSA #Internaţional /

Coca-Cola investeşte 117 milioane euro în Polonia

Coca-Cola HBC intenţionează să investească în Polonia peste o jumătate de miliard de zloţi (117 milioane de euro) până în 2020, informează site-ul emerging-europe.com.

Cea mai recentă investiţie a companiei este un centru logistic de 12 miliarde de zloţi (2,81 milioane de euro) la fabrica Staniatki de lângă Niepolomice, care a fost inaugurat în 16 aprilie, conform Agerpres.

"Polonia este una din pieţele cheie pentru Coca-Cola Hellenic Group, unul din cei mari mari producători de băuturi Coca Cola din afara SUA. De la începutul activităţii noastre, a inves-tit constant în unităţile noastre de producţie din Polonia, în centre logistice şi am sprijinit întregul lanţ de furnizare şi piaţa", a afirmat Jaak Mikkel, preşedintele Board-ului Coca-Cola Hellenic Poland.

În perioada 2012 - 2016, Coca-Cola HBC a investit peste 100 de milioane de euro, iar în perioada 2017-2020 compania va investi 117 milioane de euro, a declarat Mikkel.

Coca-Cola are în portofoliu peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare, carbogazoase şi necarbogazoase şi aproape 3.900 de produse. Coca-Cola HBC România, membră a Grupului Coca-Cola Hellenic, este cea mai mare companie din industria băuturilor non-alcoolice din România. Coca-Cola HBC România are sediul social în Voluntari şi deţine trei fabrici de îmbuteliere pe teritoriul ţării, localizate în Ploieşti, Timişoara şi Vatra Dornei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS