Abonament gratuit

PÂNĂ PE 23 MARTIEProducătorul de rachete MBDA îşi suspendă activitatea în Franţa

I.M.
Companii /

Producătorul de rachete MBDA îşi suspendă activitatea în Franţa

Conducerea producătorului de rachete MBDA a decis să suspende activitatea în toate unităţile MBDA din Franţa până luni, 23 martie 2020, inclusiv, în urma comunicărilor guvernamentale din seara de 16 martie, cu privire la măsurile de protecţie împotriva epidemiei de coronavirus şi a consultării cu partenerii sociali, transmite News.ro.

"Această perioadă va permite punerea în aplicare a tuturor măsurilor sanitare menite să asigure protejarea şi siguranţa tuturor angajaţilor şi colaboratorilor şi stabilirea planului pentru reluarea treptată a activităţii", informează compania.

Aceste măsuri vizează protejarea sănătăţii angajaţilor şi a apropiaţilor lor, garantând în acelaşi timp sprijinul pe care compania îl oferă forţelor armate, spun reprezentanţii MBDA.

Grupul european MBDA proiectează şi produce rachete şi sisteme de rachete pentru cele trei forţe armate (terestră, navală şi aeriană). Cu o prezenţă importantă în cinci ţări europene şi în SUA, MBDA a obţinut în 2018 venituri de 3,2 miliarde de euro cu un registru de comenzi de 17,4 miliarde de euro.

În total, grupul oferă 45 de sisteme de rachete şi contramăsuri operaţionale şi peste 15 alte tipuri aflate în curs de dezvoltare. MBDA este deţinut împreună de Airbus (37,5%), BAE Systems (37,5%) şi Leonardo (25%).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS