Pandemia a impus înfiinţarea unui nou centru de permanenţă la Galaţi

Ana Felea
Miscellanea / 22 septembrie 2020

Pandemia a impus înfiinţarea unui nou centru de permanenţă la Galaţi

Primăria municipiului Galaţi anunţă înfiinţarea unui nou centru de permanenţă pentru servicii medicale, în urma unei colaborări cu Parohia "Sfinţii Trei Ierarhi". Noul centru oferă pacienţilor, atât adulţi, cât şi copii, consultaţii, dar şi tratamente la recomandarea medicilor. Centrul de permanenţă dispune de un număr de patru cabinete medicale, valoarea lucrărilor fiind de 152.012,70 lei cu TVA.

Ionuţ Pucheanu, primarul Galaţiului, a declarat la inaugurare: "Sănătatea oamenilor este pe primul loc. Un astfel de centru de permanenţă înseamnă în primul rând un sprijin pentru gălăţeni, iar pe de altă parte degrevează unităţile de primire a urgenţelor ale spitalelor din oraş. În plus, apariţia unui astfel de centru oferă mai multă siguranţă pentru pacienţi, mai ales în contextul pandemiei. Vreau ca toţi gălăţenii să poată beneficia de acces facil la servicii medicale şi vom continua astfel de proiecte. La acest centru Primăria a realizat separarea utilităţilor la gaz, apă, energie electrică, prin noi branşamente; o intrare separată de intrarea principală în clădire; grup sanitar şi rampă automată pentru persoanele cu dizabilităţi".

Programul Centrului de Permanenţă nr. 2 "Sf. Ierarh Luca" Galaţi este de luni până vineri între orele 15.00 şi 8.00, iar sâmbăta, duminica şi în zilele de sărbători legale non-stop.

Acesta este cel de-al doilea centru de permanenţă din municipiul Galaţi, după cel din cartierul Micro 39, înfiinţat în 2017, unde s-au înregistrat până acum aproape 30.000 de prezentări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro