Paradis Hotels & Resorts a preluat hotelul Modern All Inclusive din staţiunea Mamaia

F.D.
Companii / 12 februarie

Paradis Hotels & Resorts a preluat hotelul Modern All Inclusive din staţiunea Mamaia

Paradis Hotels&Resorts începe sezonul estival 2024 cu opt hoteluri în administrare, hotelul Modern All Inclusive din staţiunea Mamaia fiind adăugat toamna trecută unităţilor de cazare din Venus, Jupiter, Saturn şi Mamaia aflate în grupul hotelier cu activitate pe litoralul românesc. Compania, care gestionează acum 2.700 de locuri de cazare de patru, trei şi două stele, estimează o creştere a cifrei de afaceri la aproape 10 milioane de euro în 2024, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, Complex Modern Mamaia All Inclusive 4 stele este situat pe promenada din centrul staţiunii, primul rând la mare, şi este unul dintre primele hoteluri de tip All Inclusive de pe litoral. O serie de investiţii au fost realizate în 2019 în special în ceea ce priveşte camerele, majoritatea cu vedere la mare. Hotelul oferă mai multe facilităţi în pachetul all inclusive, printre care umbrele şi şezlonguri gratuite pe plaja proprie. Vacanţa 2024 la hotelul Modern începe în luna mai şi costă de la 439 de lei/camera dublă/zi în pachetul all inclusive.

Un alt hotel al grupului, achiziţionat în 2022, se află în prezent într-un proces de investiţii care va asigura reconversia într-un hotel de lanţ hotelier global. Din vara anului 2024 va face parte din unul dintre cele mai mari lanţuri hoteliere din lume şi va fi primul hotel de lanţ international de pe litoralul românesc. Investiţia totală se ridică la peste 6 milioane de euro.

"Pentru noi, 2023 a fost un an de echilibru şi consolidare, în care ne-am concentrat pe o bună organizare şi integrare a tuturor hotelurilor într-un concept unic de promovare şi vânzare. Anul 2023 a însemnat o acumulare mare de experienţă şi informaţie astfel încât strategia pentru 2024 şi pentru anii următori este mult mai elaborată în tot ceea ce înseamnă organizare internă, promovare, vânzare, servicii acordate turiştilor, dezvoltare pe termen mediu şi lung", declară Aurelian Marin, proprietarului Paradis Hotels&Resorts şi al agenţiei de turism "Paradis Vacanţe de Vis", cu o experienţă de 25 de ani în organizarea şi vânzarea de vacanţe pe litoralul românesc.

Din grupul Paradis Hotels&Resorts fac parte hotelurile Dana Resort 4 şi Dana Holiday Club 4 din Venus, Complex Tismana All Inclusive 3 din Jupiter, Hotel Siret 3 şi Hotel Mureş 2 din Saturn, Hotel Topaz 4 din Cap Aurora, Hotel Romantic 3 din Mamaia, Complex Modern Mamaia All Inclusive 4, Paradis Apartments, în total 2.700 de locuri de cazare pentru sezonul estival din acest an, un număr de peste 300 angajaţi în sezon şi preţuri de vacanţă începând de la 99 de lei/camera/noapte pentru un hotel 2 şi de la 399 de lei/camera/noapte pentru un hotel 3 all inclusive. În perioada Early Booking preţurile pot fi reduse cu până la 45%, în funcţie de hotel şi perioadă.

"Urmărind dinamica actuală a vânzărilor din perioada de Early Booking, ne aşteptăm la un sezon 2024 mai bun faţă de 2023, atât din punctul de vedere al numărului de turişti cât şi al încasărilor. Confortul, relaxarea, divertismentul în unităţile noastre de cazare sunt o prioritate pentru noi. Urmărim satisfacţia turistului şi suntem atenţi la detaliile care îi fac vacanţa frumoasă pe litoralul românesc.

În organizarea pentru sezonul 2024, grupul şi hotelurile au departamente şi echipe de angajaţi consolidate şi integrate, ceea ce însemnă că în primul rând turiştii vor beneficia de servicii mai bune, urmare directă a faptului că avem deja oameni cu experienţă, fiecare pe poziţia lui", declară Aurelian Marin.

Grupul a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 6,5 milioane de euro şi estimează pentru 2024 o creştere la 10 milioane de euro.

unbr.ro
danescu.ro
arsc.ro
raobooks.com
heidi-chocolate.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

01 Mar. 2024
Euro (EUR)Euro4.9699
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5984
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1913
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8083
Gram de aur (XAU)Gram de aur303.5750

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
uniprest.ro
hipo.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb