Parcare subterană, construită de Primăria municipiului Galaţi

Ana Felea
Miscellanea / 13 septembrie 2022

Parcare subterană, construită de Primăria municipiului Galaţi

Primăria municipiului Galaţi va construi o parcare subterană cu o capacitate de peste 160 de locuri la una dintre cele mai importante unităţi medicale din oraş. Autorităţile au anunţat recent că a fost lansat în licitaţie contractul de achiziţie publică pentru obiectivul "Modernizare parc şi amenajare parcare subterană Spitalul de Copii «Sf. Ioan» - proiectare şi execuţie".

Valoarea estimată a investiţiei este de 29.285.011 lei fără TVA, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 11 octombrie 2022.

"Prin proiect s-au prevăzut în principal următoarele categorii de lucrări: realizarea fundaţiei, a pardoselii, pereţilor şi a infrastructurii necesare, instalarea de panouri fotovoltaice, realizarea de instalaţii electrice de iluminat, detecţie şi avertizare la incendiu, realizarea instalaţiilor interioare şi exterioare de alimentare cu apă şi canalizare, dar şi a instalaţiilor de stingere a incendiilor cu hidranţi interiori şi exteriori, grup pompare etc. În plus, va fi şi un sistem automat de parcare, un sistem de supraveghere video, dar şi staţii de încărcare pentru vehiculele electrice", se arată în comunicatul de presă emis de Primăria Galaţi.

Se doreşte, astfel, realizarea unei parcări subterane cu o capacitate de 162 de locuri şi amenajarea unui parc modern peste planşeul parcării.

Termenul de realizare al contractului va fi de 17 luni, din care 4 luni pentru proiectare şi 13 luni pentru execuţia lucrărilor, sursa de finanţare fiind bugetul local.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. 180.000 lei locul de parcare. Mishto!

    1. Pretul este mare (cu 30% cai de acces si 15mp per loc de parcare ar fi pe la 2000euro/mp construit) dar teoretic cu doi lei pe ora se recupereaza in 10 ani, insa daca pretul parcarii e mai mic, parcarea nu e ocupata tot timpul si se adauga si cheltuielile probabil ca se recupereaza in aproximativ 25-30 de ani. Ramane de vazut cine o construieste, cat va costa la sfarsit si cine o va administra.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

01 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9148
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5152
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9264
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5638
Gram de aur (XAU)Gram de aur279.6982

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro