Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Partidul ADER şi-a lansat candidatul la Primăria Capitalei

D.F.
Politică /

Partidul ADER şi-a lansat candidatul la Primăria Capitalei

Partidul ADER şi-a lansat, sâmbătă, candidatul pentru Primăria Capitalei, fiind vorba despre directorul Circului Metropolitan Bucureşti, Bogdan Stanoevici, fost ministru şi secretar de stat.

"Eu mi-am anunţat candidatura la Primăria Sectorului 2 al Capitalei din partea partidului ADER acum o săptămână, iar astăzi am decis să anunţăm candidatul în cursa pentru scaunul de edil-şef al Capitalei, în persoana domnului Bogdan Stanoevici", a declarat Neculai Onţanu la conferinţă organizată, sâmbătă, de Organizaţia ADER Bucureşti.

În prezent, Bogdan Stanoevici este directorul Circului Metropolitan Bucureşti, post obţinut în urma concursului de management desfăşurat în anul 2017, se arată într-un comunicat de presă al ADER.

"Important este să avem misiune pe termen mediu şi lung, să analizăm ce s-a făcut bine şi să continuăm, dar şi să facem ce trebuie pentru Bucureşti. Schimbarea înseamnă să îmbunătăţim lucrurile pentru oameni. Deciziile trebuie luate ca şi o concluzie, adică să se ia de jos în sus, să adoptăm ceea ce vor oamenii. Eu aş începe cu spitalele. Cred că este cea mai prioritară problema din Capitală. O altă problema este metroul bucureştean. În ultimii 30 de ani au fost cam zero investiţii. Dacă metroul ar trece la Primăria Capitalei situaţia s-ar îmbunătăţi foarte mult. Sistemul de transport în comun este foarte prost. Nu este corelat. Din banii colectaţi pentru parcările supraterane doar 20-30% ajung în bugetul Capitalei. Şi centura Capitalei ar trebui să fie tot în administrarea Primăriei Capitalei. Nu suntem în stare să facem pasaje şi drumuri cum trebuie. De ce? Pentru că sunt foarte multe societăţi care căpuşază şi sunt prietenii politice la mijloc. Un al proiect prioritar pentru mine este canalul Dunărea-Marea Neagră. Avem canal navigabil şi ne batem joc. Putem face legătura cu Marea Neagră, şi vom ajunge repede în Centrul Europei, vom fi mai importanţi ca Rotterdam. Motivul: avem deschidere şi conexiune mai mare şi mai bună ca olandezii", a declarat Bogdan Stanoevici.

Orlando Culea, preşedintele ADER Bucureşti, a explicat că partidul ADER a decis să aibă propriul candidat la Primăria Capitalei pentru că bucureştenii au nevoie de un edil implicat, care este pentru oameni, nu pentru clientela politică.

Fost consilier general al Capitalei, Orlando Culea suţine că vechiul USL există la Capitală.

"PNL, PMP au alianţe pe interese cu PSD. Consider că este nevoie de oameni curaţi, oameni politici care să pună interesul oamenilor deasupra interesului politic. Vrem un oraş modern, în care vocea ONG-urilor, a oamenilor şi a sindicatelor să fie ascultată", a declarat Orlando Culea.

Bogdan Stanoevici este de profesie actor şi a deţinut funcţia de ministru pentru Diaspora şi secretar de stat în cadrul Ministerului Culturii, în Guvernul condus de Victor Ponta. Stanoevici a revenit în România în 2011, după ce a locuit timp de 22 de ani în Franţa.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS