Abonament gratuit

Patria Bank a realizat un profit net de 5,83 milioane lei în T3

B.F.
Bănci-Asigurări /

Patria Bank a realizat un profit net de 5,83 milioane lei în T3

Patria Bank a realizat un profit net de 5,83 milioane lei în primele nouă luni ale acestui an, de la o pierdere netă de 19,86 milioane lei în perioada similară a anului trecut, arată un raport transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Venitul net bancar a crescut cu 11%, la 127 milioane lei.

"Venitul net bancar înregistrează o creştere cu 11% faţă de aceeaşi perioadă din anul 2018 (+12,7 milioane lei), evoluţie pozitivă înregistrată pe toate categoriile de venituri, aceasta fiind susţinută de creşterea portofoliului de credite, diversificarea gamei de venituri din comisioane şi creşterea acestora (chiar în condiţiile diminuării numărului de sucursale)", arată raportul.

De asemenea, în primele nouă luni ale anului, activitatea de creditare a generat credite noi de circa 602 milioane lei, cu o dinamică superioară în zona de persoane juridice.

Tot în primele nouă luni din acest an Patria Bank a continuat acţiunile de valorificare a activelor neproductive pe care banca le deţine.

Baza de costuri operaţionale a înregistrat o scădere cu 11,6% (dacă se exclude impactul din creşterea contribuţiei la Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare de 3,9 milioane lei).

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. profit realizat pe comisioanele mari la depozitele clientilor ..

    Alooo ? Tov.prof Merfea ? Mai stiti care-i mercurialul lucrarilor de licenta la Unit Transilvania Bv ?

    Pe vremea Profesorului Popescu "Arizona" nu era batjocura asta de "comert" de la absolvire si masterat, la care dumneata ai contribuit din plin... Rusinica !!! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie