Patria Bank lansează o nouă campanie pentru cardul de credit din portofoliul său

S.B.
Comunicate de presă / 6 iunie

Patria Bank lansează o nouă campanie pentru cardul de credit din portofoliul său

Patria Bank lansează o nouă campanie pentru cardul de credit din portofoliul său, cu o serie de beneficii importante pentru clienţi.

Cardul de credit de la Patria Bank le oferă clienţilor rate fără dobândă pe o perioadă de până la 12 luni pentru tranzacţii de peste 300 lei, inclusiv cumpărături online, o perioadă de graţie de până la 55 de zile calendaristice fără dobândă pentru tranzacţiile făcute la cumpărături şi un cashback de până la 3% pentru cumpărăturile efectuate la anumiţi comercianţi din România sau din străinătate, la POS fizic şi/sau online.

Acest card de credit de la Patria Bank este un instrument de plată care îi ajută pe clienţi să achite bunuri şi servicii sau să retragă numerar folosind linia de credit ataşată, oferindu-le posibilitatea de a plăti ulterior suma totală datorată sau plata minimă calculată din aceasta.

"Campania pentru cardul de credit Patria Bank vine ca urmare a feedback-ului primit de la clienţii noştri, care şi-au dorit un astfel de instrument de plată. Aşadar, am lansat această campanie care ne aduce mai aproape de clienţii noştri şi ne oferă noi instrumente pentru a-i sprijini în îndeplinirea planurilor şi viselor lor sau pentru a-şi refinanţa datoriile de la alte bănci. Noile beneficii le oferă clienţilor mai multe avantaje, printre care până la 12 rate lunare fără dobândă, o perioadă de graţie îndelungată şi, bineînţeles, cashback pentru cumpărăturile efectuate cu cardul. La Patria Bank, punem clienţii pe primul loc şi ne diversificăm constant gama de produse, pentru a le satisface cu succes toate nevoile", a declarat Elena Nicodinescu, Manager Departament Dezvoltare Produse Retail & Canale Digitale.

Energia în priză
Apanova
BTPay
Electromagnetica
Apanova
hidroelectrica.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

02 Oct. 2023
Euro (EUR)Euro4.9744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7191
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1701
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7415
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.1602

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb